Hörcsög tanítása?
Tudom, hogy nehéz...
Tudom, hogy sok időt igényel, és türelmességet!
Tudom, hogy a hörcsög nem olyan könnyen tanítható, mint egy egér vagy egy patkány.
Nos... Az lenne igazából a kérdésem, hogy hogyan tudnám a hörcsömet trükkökre tanítani? Mielőtt írnád, igen, tudom, hogy a hörcsögöt trükkök nélkül is lehet szeretni stb... De nézzük a jó oldalát, ezzel is közelebb kerülünk egymáshoz, kicsit izgalmasabbá tesszük a köztem és a hörcsögöm közt lévő játékot. Veszíteni nem vesztek semmit. Időm is van rá bőven.
- Ha van tapasztalatod, kérlek osszad meg velem!
- Melyik az a trükk amelyiket elsőként ajánlanád?
- Melyik az a trükk amelyik a "legkönnyebben" megtanítható?
- Hogyan is láthatnék neki, ha már megvan a kiválasztott trükk pl. az, amelyiknél hallgat egy parancsszóra mint amilyen a "gyere" is?
Legkönnyebb leglátványosabb és az amivel szerintem kezdd a forog! :) Szotyival (vagy amit szeret) körözz a feje fölött - persze előbb jó, ha megtanítod, hogy kövesse a kaját, ha magától nem teszi - és ha forog vagy akár megindul megkaphatja.. :) De vigyázz, mert a szotyi hízlal (meg a legtöbb finomság is) és megunásig ne erőltesd!!
Nem hiszem, hogy parancsra figyelni fog... Max követi a szotyit... Tudod a hörcsög nem figyel túlzottan az emberre... Persze van amelyik igen, de a legtöbbjüket csak a kaja érdekli.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!