Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy győzem meg a szűleimet...

Atoszmottosz kérdése:

Hogy győzem meg a szűleimet dzsungáriai törpehöri tartásáról?

Figyelt kérdés
Anyát megtudnám győzni, de apa kemény dió...

#szülő #törpehörcsög #dzsungáriai #győzem #tartásáról
2013. júl. 18. 09:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem ugyan ez volt csak tengerimalaccal, apám szerint sem volt semmi értelme, de anyu megengedte. Így egyik nap hazaállítottam egy tengerimalaccal, aztán meg apám mikor meglátta elkezdi: De aranyos meg ilyenek... Szóval szerintem vegyél egyet és ennyi:)) Egyébként vehetsz nyugodtan állatkereskedésből, igaz ott rosszul tartják őket, de attól még vehetsz onnan, én is állatkereskedésből vettem a tengerimalacaimat:) Egyébként ketrecetek van már?? Mert ha nincs az is kell,és azt ne az állatkereskedésbe vegyétek meg, mert ott nagyon drága, inkább az acana shopból rendeljetek, mert otta ketrecek be vannak rendezveés ingyenes a házhozszállítás,és nagyon jó ketrecek vannak:D Itt van példuál 1-2: [link] -> Ez 11 ezer forint. Nagyon jó árba van megéri megvenni. Sehol nemkapod meg olcsóbban Az állatkereskedésekben üres ketrecet adnak ennyiért, és ha meg megveszed a berendezést ott vagy 15 ezernél. Szóval ezt egéri megvenni, nagyon jók a csövek meg ilyenek, megéri. Illetve van még egy ketrec, ez egy különleges ketrec viszont nagyon jó, látványos ketrec, ne ijedj meg, a felnyithatós részénél van üveg lap, tehát nem tud kijönni a höri én is azt hitem az alaén hogy ott csupaszon van, de nem van előtte üveg lap, é nagyon jó ketrec ez is: [link]

Mind a kettő nagyon jó ketrec, és fel van teljesen szerelve úgy ahogy a képen, amúgy ha rákkattintasz a kis képre, láthatod nagyban is:))

2013. júl. 21. 09:53
 12/13 A kérdező kommentje:

Anya azt mondta,hogy segít meggyőzni apát , feltéve , hogy egy kicsit nagyobb fajtát választok.így a szíriai aranyhöri mellet döntöttem :)

Minden most hétvégén derül ki , akkor beszélek apával:)

2013. júl. 22. 09:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Szurkolok én is!!!

Hajrá!! Nekem törpehörim van, és azok nagyon cukik!!

Az aranyhöri is rettenetesen cuki! Hajrá! Nekem is pontosan ez volt!

2013. szept. 5. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!