Hogyan kell összeszoktatni két nyuszit?
Figyelt kérdés
Mind a kettő nőstény nyúl,az egyikük,aki már velünk él,6 hónapos,a másik 7hetes,őt majd vasárnap hozzuk. Persze, ha nem kedvelik egymást van külön helyük. Az a kérdés hogy 25 négyzetméteren is veszekednének?#lánynyuszik
2013. júl. 16. 09:17
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg verekednének, lehet, nem kéne elvinnetek még a kisnyuszit. Pár hónap múlva lehet ivartalanítani a nagyot, akkor már nagyobb eséllyel fog eltűrni maga mellett egy másik nyuszit, de az lenne a legjobb, ha bakot vennétek, és később őt is ivartalanítjátok.
2/7 anonim válasza:
Vagyis nem verekednének, hanem a nagy terrorizálná a kicsit :/
3/7 A kérdező kommentje:
A meglévő nyusziról nem feltételezném,hogy bántaná a kicsit,ugyanis,ha egy légy leszáll tőle egy méterre iszonyú tempóban rohan fel a ketrce legfelső szintjére.
A sztori a követező: a meglévő nyuszinkat,(Pamacs) fiúnak hittük.Ezért,hogy ne veszekedjenek tegnap,lefoglaltam egy kislány nyuszót a tenyésztőnél.Miután hazaértem,megnéztem,hogy valóban fiú-e a nyuszónk,mert kicsi korában annak néztem,aztán kiderült hogy mégse.
A foglalást nem tudom megváltoztatni.
SEGÍTSÉGET!!!!,!
2013. júl. 16. 13:39
4/7 anonim válasza:
Akkor nem biztos, hogy bántani fogja, ez csak általánosságban igaz, de ha a te nyuszid félős, visszahúzódó, akkor lehet, jól ki fognak jönni. Csak a nőstény nyuszik általában eléggé védik a területüket, nem szeretik a betolakodókat. Először semleges helyen ismertesd meg őket, és ha már ott jól megvannak, akkor engedd ki őket együtt abban a szobában is, amit a nagy nyuszi a magáénak érez. Persze külön ketrec mindenképpen kell nekik. Ha nem jönnek ki jól az sem katasztrófa, akkor külön-külön engedd ki őket, és ha ivartalanítottad a nagy nyuszit, próbálkozhatsz újra.
5/7 A kérdező kommentje:
Kinti nyuszi lenne,Pamacs is kint van.Héttől este nyolcig kint van,utána meg be van zárva egy emeletes kültéri ketrecbe. Jöhetnek még válaszok! Vasárnap majd írok!
Úuuugy várom!
2013. júl. 16. 15:39
6/7 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok! Még egy kérdés:mit gondoltok a tapsi rabbit tenyészetről?
2013. júl. 17. 10:53
7/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem veszekednek! A nagy nyalogatja a kicsit,és együtt alszanak. :-) olyan cukik :-)
2013. júl. 24. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!