Segítenének a nyuszigondozással kapcsolatban?
a fiút kéne ivartalanítani inkább, mert attól függetlenül majd meg akarja hágni (vagy nem tudom a nyulaknál mi erre a szakkifejezés). de a legjobb lenne mindkettőt.
nem tudom pontosan mi az a középkategória, de ha nem a legdrágábbal akarsz etetni, akkor Versele Laga Crispy Pellets Rabbit.
A nőstény nyuszid már 3-4 hónapos korában ivarérett lesz (enyém 3,5 hónapos volt), viszont ivartalaníttatni csak 6-8 hónapos kor körül lehet. Tehát vagy külön tartod őket pár hónapig, vagy elviszed a bakot és ivartalaníttatod (aztán később érdemes a nőstényt is).
Én 2 fajta tápot adok az enyémnek, Halywood tápját és a Versele Laga Cuni Complete tápját, ezeket ajánlom.
Én vmikor jövő hónap közepe fele vinném el ivartalaníttatni.
Reméljük nem fogják egymást bántani, az én nyuszim nem fogadna el mást egyébként, védi a területét, a bakok nem túlságosan területvédők, reméljük nem lesz baj.
Bak nyuszi ivartalanítása olcsóbb, mint a nőstényeké, én anno a nőstény nyuszim ivartalanításáért 14eFt-ot fizettem, Pesten ennél drágább egyébként.
Itt megtalálod a nyulas orvosok listáját:
Más dokihoz ne nagyon vidd, mert van orvos, aki sajna egyáltalán nem ért hozzájuk és egy ilyen műtétnél marhára nem mindegy:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!