Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A törpenyulam ketrecét majd...

A törpenyulam ketrecét majd komódra szeretném tenni, mennyi az esélye annak, hogy elkezdi "rázni" a rácsokat vagy tombol és ezzel leveri a ketrecet a földre (úgy értem ha benne van)? Még egy kérdés lent.

Figyelt kérdés

Ez ugyan nem tartozik ide, de nem szeretnék fél órát várni hogy külön kérdésként kiírhassam.

Most nyáron délelőtt és délután is ki tudnám engedni a ketrecből, de szeptembertől (suli miatt) csak délután tudnám. Érdemes szerintetek délelőttönként kiengedni, vagy annyira hozzászokik hogy suli időben nehezen viseli majd el a bezártságot?

2013. júl. 14. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy tud visszamenni wcre, ha a szekrényen van?
2013. júl. 14. 22:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Amikor kiengedem, akkor a ketrecet leteszem a földre, de egyébként nem lehet folyton a földön a macskák stb. miatt
2013. júl. 14. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha stabilan fenn van a szekrényen, nem tud azért leverni egy nyúl egy 100-as ketrecet szerintem..

Kiengedni meg akkor engedd ki, amikor van időd, nem baj, hogy hozzászokik, majd megszokja azt is, hogy hol be van zárva, hol ki van engedve. De nap közben egyébként a legtöbb nyúl úgyis alszik:D az enyém lefekszik 9-10 körül reggel, aztán 3-4 óra körül kel..

2013. júl. 14. 22:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. júl. 14. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem is szekrényen volt fent de leesett onnan szerencsére a nyuszinak nem lett baja mert ha leesik akkor akár meg is halhat ha ùgy esik le szerintem inkább a földre rakd a ketrecét
2013. júl. 15. 21:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Majd megpróbálom megoldani.
2013. júl. 15. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!