Sír a tengerimalacom vizelés közben, vki vmilyen gyógymódot tud?
Vidd el orvoshoz!
Pontosan csak Ő tudja megmondani!
Aggy neki egy fejest lapáttal xD! bocs csak vicc!
Nekem is volt tengeri malacom én ilyenkor gyermekláncfű levelét adtam és elmúlt! Csak most az a baj hogy ősz van és nemigen lehet már találni!
Idióta! na mindegy!
Én ugy tanultam biológiából hogy az állatok nem tudnak sírni! Főleg a tegneri malacnak ha fáj valamije (tulajdonképpen minden állat) akkor sikít, vonyit vagy valami rossz hangot ad ki!
12:45ös igazán kedves vagy, tudod állatorvosin tanulok és lehet többet tudok mint te szal mellözél akommentedel jlenleg mellhártyagyulladásom van itthon kell feküdnöm szal nekem is kijár remélem most boldog vagy,ja és volt már orvosnál féléve ugyanez volta baja és gyogyszert nem kaphat mert belehalhat és ö mondta ezeket a gyogymodokat szal bekaphatod, ja és tök normlisan eszik és sztem ha már 1 állat nem eszik nagyobb a baja remélem értelemezed ezeket a sorokat
a többieknek hálas vagyok és köszönöm=)
A kérdezőnek abszolút nincs igaza, amikor a 12:45ös válaszolót leszólta.
A kérdésből nem derül ki , hogy orvosin tanulsz, hogy beteg vagy stb.
Honnan a fészkes fenéből kellett volna kitalálnia az írónak.
Másrészről a " kapd be" meg hasonló szavak, nem ezen oldalra valók.
Úgyhogy sztem másik oldalt néz magadnak, ahol használhatod ezen gyönyörű szavakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!