Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hány evőkanál táp kell egy...

Hány evőkanál táp kell egy nap a TENGERIMALACNAK?

Figyelt kérdés
Én reggel 2 evőkanállal & este evőkanállal szoktam 2 tengerimalacnak. Elég ez? Egy speciális tápot használok amibe vannak zöldségek, meg ilyenek, illetve mindennap kapna gyümölcsöt, és minden másnap szénát, illetve általában van nekik finom zöldség-gyümölcs rúd, illetve egy héten 1 szer a vizükbe rakok C-vitamin cseppeket. Jól csinálok mindent?:)
2013. júl. 9. 17:12
 1/3 anonim válasza:
Nekem 2 tengeri malacom van és minden nap délelőtt kapnak egy marék tápot (vitakraft) + egy kevés szénát,illetve este gyümölcsöt,zöldséget vagy akár egyaránt. Nem szabad többet adni nekik mert elhíznak és rövidebb lesz az életük. Én akkor is ennyit adtam nekik amikor 3-an voltak. Kb 4 éve már megvannak és egézségesek most is. De egyébként szépen gondozod őket a leírtjaid alapján.
2013. júl. 9. 17:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszi:)))
2013. júl. 9. 17:48
 3/3 Klayura ***** válasza:

Hát elöször is:

2 tengerimalacnak egy marék tápot adunk naponta.

Másodszor:

Tengerimalacnak NEM adunk gyümölcs-mag rudat!!!

És mindig legyen előttük széna és friss víz!

Ha elegendő zöldséget, gyümölcsöt kapnak elég havonta egyszer c-vitamin cseppeket tenni a vízbe.

2013. júl. 29. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!