Lehet tengerimalacnak és törpe nyuszinak kölyke?
Figyelt kérdés
Van egy tengerimalacom és egy törpe nyuszim. Nagyon kedvelik egymást de nincsenek egy ketrecben a barátnőm azt mondta hogy ha egybe raknám őket akkor lehetne tengerinyuszika.2013. júl. 6. 21:37
12/17 A kérdező kommentje:
Miért???
2013. júl. 9. 15:30
13/17 A kérdező kommentje:
Xandir fotózza le neked a .......... fel mész az internetre és ott meg nézed pusszancs!!
2013. júl. 9. 15:32
14/17 Platypus válasza:
Az interneten nincs egy darab valódi fotó sem malac-nyúl hibridről, ami nem csoda, mert nem létezik. Az egyetlen kép, amin állítólag hibrid állat van egy amputált fülű nyulat ábrázol...
Szóval ha a barátnőd pasijának ilyenje lenne, azzal világhíres lehetne.
Patkánnyal összerakni még rosszabb ötlet lenne.
15/17 A kérdező kommentje:
Jól van na fel fogtam nem lehet kölyke a tengeri malacnak meg a nyuszinak.. meg a patkánynak sem. És 21 éves vagyok amúgy meg nem vagyok én kertész hogy ilyen gyökerekkel foglalkozzak mint ti! (EZ AZOKNAK MENT AKIK CSÚNYA NEGATIV VÁLASZOKAT ADTAK) és már vettem egy új tengeri malacot a másikhoz! NEM KÉREK TÖBB VÁLASZT!
2013. júl. 15. 13:32
16/17 anonim válasza:
21 akkor ez csak eggyet jelent
szőke szőke háj de nagyon szőke
szőőőke hülyenö
az előző egy dal volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!