Mit tegyek? Debrecenben hol van ügyeletes orvos? Kibirja az estétt? Életben marad?
a hörcsögöm leeset az erkélyröl nem tudom hogyan de vérzet az orra és a szája és megsértette az eggyik lábát és a mancsát félek hogy meghal.
Nagyon félek mert folyton fekszik és néha halk hangokat hallat és rángatózik néha próbál felkelni de nem tud enni nem tud de adtam neki vizet mit csináljak? segitség! Nagyon Félek hogy meghal! segitsetek :(
Azonnal orvos! Ez nem kérdés!
Egyébként meg, hogy történhetett ez meg vele hogy leesett az erkélyről, hogy nem tudtál rá vigyázni???
Szegényke! :(((
1.emelet ketrecben a füre esett szomszád lány huga ledobta mert a tesója nem adott neki csokit mert cukorbeteg :(
most megfog halni?
de mozog
és egyre jobban vanalszik és erösödik
A Vezér Állategészségügyi Centrum a legjobb Debrecenben: [link]
Mielőbb vidd állatorvoshoz!! Lehet, hogy eltört valamije, belső vérzése van, stb.!
1.emelet ketrecben a füre esett
itt nem nagyon számít hogy füre esett, nyilván tompitja magát az ütést, de a ketrec rácsainak ha neki csapodik és rosszul akár a gerince is eltörhet (nyilván ez a te esetedben nem történt meg mert akkor már nem élne) vidd el azért orvoshoz mert hiába tünik ugy hogy jobban van lehet attol még bordatörése, belsővérzése stb.. (persze ha tényleg fontos neked)
eltört a mancsa de más baja nem volt csak az hogy 3 és 4 hónapos volt én hülye meg elmentem táborba és mikor hazaérek a hörcsögöm jól van játszik velem hozzám búj majd másnap az ágyában találtam rá holtan. . .
szegényként eltemettem de még mindig hiányzik :( :( még ma is sírok mikor ránézek a tesvérére ahogy egyedül eszik és kerekezik. . . nagyok hijánzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!