Hogyan vegyem rá apukámat, hogy születésnapomra vegyen nekem egy törpenyulat?
Nem kell akadékoskodni, nyilván megbeszéli a szüleivel, hogy besegítenek, hisz nincs saját keresete.
Egyébként kevés az információ! Megkérdezted már apukádat? Mit mondott miért nem akar?
Figyelj kislány. Várj még egy fél évet a törpenyulazással. Tapasztalatból beszélek!
12 vagy, bele sem gondoltál abba, hogy az a nyuszi lehet, hogy 7 évig is veled lesz! Hogy fogsz róla gondoskodni középsuli mellett?
Hidd el, baromi nehéz. Hazaérsz hulla fáradtan, és még foglalkozni kell vele 1-2 órát.
Ne értsd félre, imádom a nyuszimat, imádok vele foglalkozni, csak sok időt igényel.
igen tudom
oké,de én nagyon szeretném és miért kell várnom?
Abban igaza van az utolso valaszolonak, hogy kicsit varj, mert oke, hogy most nagyon szeretned, de mi lesz 1-2 ev mulva? Ne vedd bantasnak, nem annak szanom, de ha nagyon szeretned a nyul erdekeben jobb, ha meg gondolkozol fel evet. (Atgondolod, hogy hogy tudnal vele foglalkozni akkor is ha valtozik az eletviteled; nyaralasok alkalmaval stb. stb. stb.)
Viszont az nem feltetlen kizaro ok, hogy kozepsulis lesz, en is az vagyok es megis van idom foglalkozni a gorcimmel es egyaltalan nem faradsag, a kikapcsolodas resze :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!