Egér mosás? (többi lent)
Sziasztok!
Előző kérdéseben írtam, hogy az egér ami itt lakott nálunk beszorult a ragacsba. Kivettem. Betettem egy vödörbe, egy kupakba van neki víz, meg egy kis kovka sajt. Viszont szegény teljesen össze van ragadva, az egész bundija ragacos. Menni is aligtud, mindenhez odaragad. Mivel tudom lemosni? Próbálja magát mosni több kevesebb soikerrel. Mert ha nem lenne ilyen ragacs szegény akkor kivinném a határba, és elengedeem, de így Ő is beragad valahova.
Ez a fajta egérragasztó olyan, hogy szinte semmi sem viszi le.. az oldalára viszont rá szokták írni, mégis mivel lehet leszedni!!! Doboz oldalát olvasd el a ragasztónak!
Ha kiviszed a határba, ott nem lesz életképes megfogja egy egerészölyv, és megeszi, és meghal a ragasztótól. Ne vidd.
Úristen! Dehogy jó rá! Egyrészt megöli, mert az fertőtlenítőszer. Másrészt, te hülye vagy, ne haragudj? Az fertőtlenítő (mint már írtam is), nem oldószer vagy hígító!
Komolyan érdekelne, hogy mire gondoltál, miért lenne az jó rá, vagy mi lett volna vele a célod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!