Mit csináljak, ha nem akar futni a hörcsögöm a kifutóban?
Figyelt kérdés
Csináltam neki egy kifutót könyvekből meg dobozokból, de csak ki akar mászni. Mit csináljak, hogy használja a kifutót?2013. júl. 2. 21:38
3/4 anonim válasza:
Én is építettem a hörcsögömnek kifutót ,ő is mindig kimászott belőle. Ha nem akarja használni a kifutót akkor ne erőltesd! Ha nagyon futtatni akarod akkor vegyél neki gömböt vagy hörcsögpórázt.
4/4 anonim válasza:
A futógömb egy betiltandó kínzóeszköz, akárcsak a gömbakvárium az aranyhalaknak. ha veszel neki egy hörcsög kereket, az általában kielégíti a mozgásigényét, ugyanakkor a gömbbel ellentétben ki tud jönni belőle, ha megunta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!