Újra jelentkező kétségek?
Mert valószínűleg érzed hogy nem tudnál vele eleget foglalkozni. Vagy mert sosem volt ilyen sok foglalkozást igénylő állatod, nem tudhatom. Én is idegeskedtem emiatt, nekem a kissé rendszertelen életmóddal volt probléma.
Nézd, ha tudod, hogy van napi legalább 3 órád csak és kizárólag a görénnyel foglalkozni, az jó. (Ez nem egyszerre három óra, hanem több kisebb idő. Az etetések előtt játszani akar, az etetések után játszani kell, alvás előtt lefárasztás, mert hiszti van, alvás után játék, mert az neki jár, és ha megunt, állj haptákban, hogy bármikor kéznél lehess. A mienk ilyen kis akaratos.)
A szabadidő mellett inkább azt gondold végig, görénybiztos-e a lakás. Elvégre magára kell hagynod. Én ma reggel a kihúzható kanapé alsó dobozából szedtem ki fél órás küzdelem árán, mert bemenni be tud, kijönni már nem. (Hogy jutott be, rejtély. Fogat mosni mentem ki.)
De ha kétségeid vannak, az jó, főleg, ha visszatérőek. Ez azt jelenti, foglalkozol a problémával, nem csak azért kell egy görény, mert cuki kis képeket lehet róla feltenni a Facebookra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!