Miért ás a tengerimalacom a forgácsba mindig ugyan oda egy nagy lyukat?
Figyelt kérdés
párnapja csinálja ezt de mért? előre is köszi!2013. jún. 25. 11:43
11/16 anonim válasza:
Köszönöm az egyetértést. ÉS igen, ha nem tudják megadni aa legalapabb dolgot a társat akkor ne vegyenek, és ne tartsanak tengerimalacot. Ilyen embereknek a hörcsög való, mert annak nem kell társ.
12/16 Fraser6 válasza:
majd én tudom hogy tartom a malacom oké? és nem egy ketrecben van a nyúllal csak szoktak a szobámban szabadon lenni együtt. ha nektek jó tartsatok 5-6 malacot de az enyém egyedül is ugyanolyan jól megvan.
14/16 Fraser6 válasza:
Ne írj olyan szót aminek nem tudod a jelentését... Hidd el az én malacomnál nem soknak van jobb sora!Csak foglalkozni kell vele naponta legalább 2 órát. ha ezt nem tudod biztosítani akkor kell a társ.
15/16 anonim válasza:
Háhá.. PONT NEM! bírom ezeket az embereket akik itt okoskodnak. tengerimalac tenyésztő vagyok egy kicsit talán értek hozzájuk!;)))) Mellesleg, ha elolvasol egy fórumot is (pl. gomer.ro) láthatod hogy mindenhol írják ha napi 24 órát foglalkozol vele, akkor is kell társ. Miért? elmondom. te egy tengerimalac vagy?? szerintem nem. vele vagy a ketrecbe napi 24 órába? szerintem nem. megértitek egymás szavát és tudtok beszélgetni?? nem. Te nem vagy egy tengerimalac akit szaglászni tud meg ilyenek. Messelge, a tengeren túlon ahonnan származnak csoportokba éltek, hozzá vannak szokva fajtrsukhoz, ezért kell belőlük kettő. De persze te tudod. csak ha elolvasnál csak 1 fórumot ott is írják h nem kéne egyet tartani mert társas lények!!!! Gondolj már bele, te nem bolondlnál meg egy kalitkába egyedül?? Mmondjuk betenné hozzád egy dinoszaoruszt, és ennyi, aztán éljl vele. te mit szólnál hozzá?? és úgy kellene leélned az életed hogy nem szólhatsz senkihez, nem beszélgethetsz stb. GONDOLJ MÁR BELE!!! állatkínzó vagy és ennyi. Csak tönkre teszed csóró életét. sajnálom a malacodat, inkább ajándékozd el ha nem tudsz kettőt tartani ilyennek nem való tengerimalac. de se baj. szerencsére a tengerimlac artók 80% tudja hogy kettőt kell tartani, és mi összetartunk ilyen emberek ellen mint te, aki rittig állítja ogy csak egyet kell... Szégyen.... Csóró malacot inkább add nekem. és attól hogy még boldognak látszik.. nem az. ezt is megírták a gemon.ro-n amit egy tengerimalac szakértő írt. olvasd el, és tanulj;)
16/16 Fraser6 válasza:
dehogy adom neked! én így tarom és tojok a véleményedre! ugyanezt mondták az oroszlánfejű nyulamra is . aztán tessék. általában 4-5 évet élnek az enyém elmúlt 11 szóval azt hiszem tudom mit csinálok. Ha nem lenne jó így a malacnak akkor lehangolt és csendes lenne és elbújna egy sarokban de nem :) szóval ennyit a nagy tudományodról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!