Milyen alom kell a patkányoknak?
forgács elég jó.nem muszáj 2-t,de mivel eléggé társas lények,jobb lenne ha nem 1et tartanál.
ezen az oldalon sok mindent leírnak,nem tudom,segít-e
FORGÁCS NEM JÓ!!
Pellet, csutka, papír almot vegyél neki! És igen kettő kell!! Egyedül depressziós lehet.. És az neked sem jó. Még agresszívvé is válhat!
Nem jó a forgács! Allergiát válthat ki náluk, ami aztán csomó léguti megbetegedésnek utat nyit. Fapellet/papírpellet alom, kukoricacsutka alom, papíralom, rongyok tökéletesen megfelelnek nekik.
Igen, muszáj minimum kettőt tartani, ha jót akarsz neki. Nagyon szociális állatok, folyton kommunikálnak egymással olyan magas hangokon, amit mi nem hallunk. Ha nincs beszélgető partnere, könnyen depressziós lesz.
Igen, minimum kettő egyneműt tarts, mert egyedül épp olyan rossz neki mint neked lenne.
Amúgy meg nem a forgácsra allergiásak, hanem a fenyőre amiből a legtöbb forgács és pellet van. Ezeket nem árt kerülni, meg az illatosított cuccokat se vedd meg, rossz nekik. Én Milario forgácsot szoktam venni, ez portalanított puha fából van. Auchanban lehet kapni, olcsó, jó, ettől nem lesz semmi bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!