Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ultrahangos nyestriasztó....

Ultrahangos nyestriasztó. Valóban elriasztja a nyestet a padlásról?

Figyelt kérdés

Erről a termékről lenne szó:

[link]

Megéri az ára? Olyanok válasza érdekel akik használtak/használnak ultrahangos nyestriasztót.

2013. jún. 18. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne költs ilyenre. Vannak olcsó megoldások. Gyűjts össze kutyaszőrt, vagy egy olyan párnát vagy szőnyeget, amin kutya szokott aludni, és már rendesen átvette a szagot, ez elriasztja. Ha mégsem válna be, mert vannak olyan nyestek akik ezt lesz@rják, akkor még mindig ott van a rádiós megoldás. Felteszel egy rádiót a padlásra, otthagyod néhány napra, természetesen bekapcsolva. (Nekünk az utóbbi segített, az elsőt mi nem, de a szomszéd próbálta.)
2013. jún. 18. 21:32
 2/8 A kérdező kommentje:
És milyen hangerővel kell a rádiót bekapcsolni? Hangos vagy halk?
2013. jún. 18. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk olyan közepesen szólt, nem ordított, de nem is volt halk. Remélem nálatok is segít.
2013. jún. 18. 21:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Épp most rakjuk rendbe a padlást, szigetelés stb, és idáig már 3db döglött nyestet szedtünk ki az üveggyapotról:S
2013. jún. 18. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Eléggé idegtépő lehet... Nálunk a padlás éppen a hálószobánk felett van. Amíg nem űztük el őket, alvás helyett minden éjjel az volt a program, hogy hallgattuk hogy trappolnak a fejünk felett. Rohangáltak fel alá, mintha kötelező lenne. Utálatos kis jószágok. :)
2013. jún. 18. 21:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Na pont ezt szeretném én is elkerülni, valami hatásos módszerrel, ezért is kérdem mennyire megbízhatóak ezek az ultrahangos riasztók.
2013. jún. 18. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem se kell ilxenekre költeni,sokkal egyszerűbb jó sok kutyaszőrt összegyűjteni és azt szétszórni a padláson.Hanyatt-homlok menekülnek a nyestek...:P
2013. jún. 18. 23:36
 8/8 anonim válasza:

A nyestek ezt hamar megszokják, 2hét után kb nem is foglalkoznak velük, tapasztalatból mondom...

Én vettem inkább egy nyestcsapdát, amivel szépen eltüntettem őket.. Vezetéket szétrágták....

2013. nov. 13. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!