Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » 1 haziko 2 tengerimalacnak?

1 haziko 2 tengerimalacnak?

Figyelt kérdés
Cipos dobozbol csinaltam nekik hazikot, belefernek mind a ketten, eleg nagy. 2 nosteny malackam van, osszevitaznak majd rajta?

2013. jún. 17. 04:09
 1/6 anonim ***** válasza:
1 malac/1 ház
2013. jún. 17. 08:44
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem csinálj még egy házat mert igaz,hogy társas lények de kell nekik egy kis személyes tér elvégre a kiságyba sem tesznek egy baba mellé mégeggyett hiába elférnének
2013. jún. 17. 09:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 házikó kéne.
2013. jún. 17. 14:11
 4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy nálam ezért veszekednek? Mert egy házikó van két malacra. Testvérpárról van szó. Anyuméknál egy kis üveg terráriumban voltak, ott semmi sem volt, csak egy tálka. De nem is verekedtek. Amióta nálam vannak (nagyobb a terük, van házikó), sokszor verekednek.
2013. jún. 18. 08:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam is szoktak a házon veszekedni, ezért én is a két házat ajánlom.
2013. jún. 18. 11:07
 6/6 anonim válasza:
2 ház jobb lenne, vagy úgy 1 ház, hogyha jónagy elférnek benne mindketten bőven és, hogy neveszekedjenek a hely miatt és, hogy férjen el a ketrecbe a ház nekem 2 ház volt 2 malackának.
2013. aug. 7. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!