Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kérdésem szerintem nehéz!...

Kérdésem szerintem nehéz! Tudtok tenyésztőt vagy olyan helyet ahol ingyen lehetne afrikai törpesünihez jutni? . Interneten néztem.

Figyelt kérdés

De nem tudom elhinni hogy 30000-40000Ft-ot kérnek érte.

Azért annyira nem különleges. Pl. egy tengerimalac ára 1500FT. Vajon ennyire nagy lenne a különbség a kettő között ár szempontjából.

Valahol csak hozzá lehet jutni kedvezőbb áron vagy ingyen.

2009. okt. 10. 21:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Pedig annyiba kerül. 30-40 ezer forint. Ingyen nem hiszem hogy bárki is oda adná a mai világba. De amúgy ha számodra nincs nagy különbség a tengeri malac meg a sün között akkor miért nem veszel azt? Az tényleg csak pár ezer forint.
2009. okt. 10. 21:46
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Mért nehéz elhinni? Most divat, nagy a kereslet, drága az állat. Ingyen nemigen fogsz hozzájutni, mivel annyira meg még nem elterjedt.
2009. okt. 10. 21:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Az egzotikus állatok ára mindig is magas volt. Kizárt, hogy ingyen, vagy sokkal olcsóbban megkapd. Persze van tenyésztő, aki a beteg, selejt állatot fillérekért eladja, csak,hogy szabaduljon tőle. Te meg majd fizeted az állatorvost, a gyógyszereket, stb...

Csak megemlítem, hogy egy Kakadu ami nem számít már húúúú de egzotikus állatnak 150ezer körül mozog. Egy ARA 300ezer ... szóval, nyugi. A sün jó áron van :)

2009. okt. 10. 21:49
 4/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! igaz , hogy most terjedt csak el.

Én mondjuk sokkallom az árát.Valamikor majd biztos venni fogok, ha anyagi helyzetem megengedi.

A tengerimalac nagyon aranyos, de ezen sünik nekem jobban tetszenek, valahogy jobban tudnám szeretgetni őket.

2009. okt. 10. 21:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor tarts állatot, ha mindent tudsz róluk, és utánuk olvastál. Ha sünit szeretnél, akkor vállald, hogy költséges, és mivel egzotikusnak számít biztos az egészsége sem olcsó, ezzel is számolnod kell. Keresni egy megbízható dokit, aki jól el tudja látni, mert nem hiszem, hogy sok állatorvos lenne tisztában a süni betegségeivel.

Először gondold végig, és utána vásárolj. Ez nem csak sünire vonatkozik, hanem minden állatra.

2009. okt. 10. 22:17
 6/14 anonim ***** válasza:
67%

Két tenyésztő webcíme.

www.torpesun.tam.hu

www.pirospont.gportal.hu

Főleg az utóbbi weboldalon van nagyon sok hasznos információ magától a tenyésztőtől a sünökről. Igaz, hogy nagyon aranyosan néznek ki, de sajnos nemigen lehet szeretgetni őket, mint ahogy írtad. Majd olvasd el a két oldalt, és magad is meglátod, hogy ők nem teljesen olyan állatkák, mint a nyuszi, vagy tengerimalac, bármennyire is megtéveszt az aranyos külsejük.

2009. okt. 11. 13:29
 7/14 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszónak nagyon köszönöm
2009. okt. 11. 21:26
 8/14 A kérdező kommentje:

KÖszi hogy írtál utolsó válaszoló. Hát tényleg nem olyan a tartása, mint egy tengermalacé, nem lehet simogatni, szeretgetni annyira őket. Meg ahogy olvastam nem is igénylik, magányos lények.

Szóval ezen oldalak elolvasása után, a tengermalacoknál maradok :))

2009. okt. 11. 21:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Én Miskolc mellet lakok és Miskolcon az állatkereskedésben tartanak vagy 8-9 et 25.000 ft be kerül :) ( nekem is volt én mondjuk 22.000 ért vettem ott
2010. dec. 10. 13:36
 10/14 anonim ***** válasza:
egyébként de lehet szeretgetni simogatni őket csak kézhez kell szoktatni érdekes az enyém igényelte hogy kivegyem simogatni szóval stb stb ha érdekel a sünikel kapcsban valami felvehetsz msnre ( szekely-david@hotmail.com
2010. dec. 10. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!