Miert "hasznos" egy torpenyul?
Apukam nem engedi meg hogy legyen nyulam, mert azt mondja, hogy haszontalan allat, sokba kerul az etetese, eleg a kutyakat, a horcsogot es a halakat tartani. (2 kutyank van, es nekem par darab halam, es egy horcsogom)
Azt is mondja, hogy minek mar annyi allat, meg budos, es mar volt nyulam. (Kb. 11 eves koromban volt, es akkor is nem volt sokaig nalam, mert odaadtak egy oreg embernek.. akkor meg nem volt halam, se horcsogom......) azert akarok, mert szeretem a nyulakat, az allatokat, es mostanaban nagyon nagyon megtetszett. Szoval miert lehet ugymond "hasznos" egy nyul?
De magyaraznam neki, hogy nem budos, meg hogy egy helyre vegzi a dolgat, ha mar megtanulta.. es mindig ugyanazokat mondja okoknak, pedig szerintem nem is igazak, hogy budos, sokba kerul, sokat eszik, haszontalan, ha megcsipi a szunyog meghal (mondtam, hogy van ra oltas, erre azt mondta, hogy a kutyak oltasa is sokba kerul.. egyebkent 24 ezer volt, de most csippeltettuk be, es bolha meg kullancs irtot is vettunk nekik..) vagy hogy vegyem ot ra?
~tényleg sokba kerül az etetése.
~tényleg sokba kerül az oltása.
~és ha igazán jó gazda vagy, ivartalaníttatod is, és az is sokba kerül.
~abba is igaza van, hogy van elég állatod. az akvarisztika szép dolog, az is lefoglalhatna. a kutyákkal is lehet jó sokat foglalkozni. gondolom kertes házba laktok, és nem viszitek őket sétálni. hát itt az ideje. neveld meg, tanítsd őket trükkökre.
~az viszont igaz, hogy nem büdös.
~meg az is, hogy könnyű takarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!