Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nem fog eldeformalodni a...

Nem fog eldeformalodni a nyuszim laba?

Figyelt kérdés

Jarolap van, amin ugye csuszkal oldalra a laba. Amikor lefekszik, akkor sem egyenesen tartj a mellso labait, hanem kicsit szet.

Szoval a kerdesem, hogy ettol lehet a kesobbiekben baja? Hiaba van szonyeg, altalaban arra megy, ahol ko van..

2013. jún. 11. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugyanez az én nyuszimmal is, érdekes pózokban tud lenni órákig :D

Nem deformálódik el, úgy kényelmes neki.

Ne aggódj :)

2013. jún. 11. 22:28
 2/7 A kérdező kommentje:
De amikor ugral, akkor is ugy szetalln a mellso labai :/ olyan termeszetellenesnek tunik... Orvos szerint semmi baja a labainak, de en felek, hogy kesobb eldeformalodik..
2013. jún. 11. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:
tudja ő, hogy hogy jó neki, ne aggódj. elvégre nem te kényszeríted abba a testhelyzetbe.
2013. jún. 11. 22:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Igaz. Nem en, hanem a csuszos ko.
2013. jún. 11. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Ó, ha látnád az én nyuszim, milyen ijesztő pózokban tud néha lenni... Ő is direkt mindig a kövön mászkál, imád nekifutásból csúszkálni rajta és mikor lefekszik szinte teljesen szétfolyik a padlón, néha csodálom, hogy nem csavarodik ki a lába, olyan hihetetlen pózokba tudja tekerni magát, hogy pénzért lehetne mutogatni.
2013. jún. 11. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
az én nyuszikám is a kövön imád pihenni, panelba lakunk így csak egy küszöbnyit kéne mennie hogy a szőnyegen legyen de az nem jó neki, tettem alá lepedőt de azt csak maga alá gyűrte és lepisilte, szóval ink hagytam ha neki úgy jó akkor legyen :)
2013. jún. 12. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt nézd meg, hogy a körmei nem nőttek-e túl. Ha az rendben van, akkor nem kell aggódnod. A nyusziknak már melegük van, és a hasukon át hűtik magukat, azért kell nekik annyira a kő.
2013. jún. 12. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!