Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » HOl tudok vásárolni (vagy...

HOl tudok vásárolni (vagy hogy tudok késziteni) ÉLÖ CSAPDÁT? (lent böv)

Figyelt kérdés

Hol tudok vásárolni élö csapdát ? (egyik oldalon bemegy az (pl) egér a bemlévö "csöben " a kapmora akasztott sajtott rágja becsapodik az ahol bejöt és benne marad sértetlenül az egér ) Vagy hogy kell késziteni ?

!Kérnék minden kedves válaszolot hogy a kérdésre válaszoljon és ne arra hogy hol nézek utána mert a keresökben csak kevés találatott találtam rá és azok is ismeretlen netes áruházak voltak. Köszönöm

2009. okt. 9. 14:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Apukám azt csinálta, hogy a befőttes üveg egyik oldala alá rakott egy diót, az egér meg ha rossz oldalról próbálkozik bent ragadt.(Kihúzza ugye a diót és ráesik az üveg, bent szorul.) De egy-két próbálkozás után ezzel a módszerrel sikerült neki elkapnia. Van hogy egy egérrel tovább kell próbálkozni, mert van amikor nem "jó" oldalról húzza ki :P :)
2009. okt. 9. 15:20
 2/11 anonim válasza:
Mindenképp egér csapda kell,házban?udvaron,ezeket lécci írd le!
2009. okt. 9. 15:52
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen (is) volt, a Bricostore-ban vettük.

De az egerünk miután belakmározott, minden egyes alkalommal eltűnt belőle! Nem tudjuk, hogyan, elég sűrű volt a rács, de mégis csak a becsapódott ajtót és a lerágott csonkot láttuk.

A ragacsra is fanyalodtunk miután már felzabálta a fél konyhát és a dühünk az állatszeretetünk fölé kerekedett.

Na, azon meg átrepült.

Ekkor kezdtünk el az interneten keresgélni, és találtunk egy egérbarát csapdát, amit rögtön el is készítettünk egy erős genotherm dosszié segítségével, és ez megfogta!

http://www.youtube.com/user/TheBetterMouseTrap#p/u

Sok sikert!

2009. okt. 9. 15:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Jónéhány éve vettem élvefogó csapdát. Aluminiumból van, kör alakú az alja, elhúzva nyitható. Felül sűrű háló boritja, a tetején van egy lyuk, alatta befelé hajló hosszú tüskékkel. Ha belebújik, kijönni már nem tud. Én fürtös kölest teszek bele, mert itt mezei egerek vannak (barnák).
2009. okt. 9. 16:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha elkaptad az egeret, akkor mik a terveid vele a továbbiakban?
2009. okt. 9. 16:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , ha minden igaz sikerül megtalálni a megfelelö megoldást :) A terveim az egérel ? Hát nem tudom megölni biztos nem fogom mert nem lenne hozzá szivem de sztem ki viszem az udvarba és elengedem vagy valami háztol meszi helyre
2009. okt. 9. 19:24
 7/11 anonim ***** válasza:
A gözü védett, ezek a szép aranybarnák. Ha betéved egy ilyen, elviszem mezőgazdasági területekre.
2009. okt. 10. 23:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mi a garázsban fogtunk egeret, de nagyon egyszerű módszerrel: először is minden csábító kaját kipakoltunk a garázsból. Aztán egy fém vödör aljára tettünk egy marék vegyes magot (hörcsögtáp), egy részét mozsárban kicsit megtörtük, így jobban illatozott. A kis butus éjjel beugrott, jól bezabált, de a sima, csúszós falon már nem bírt kijönni, a kiugrásban meg a magas fal akadályozta.

Ha az udvaron engeded el, jó eséllyel már estére bent lesz megint a házban. Vidd jó messzire, lehetőleg szántóföldre, ott kaja és "rokon" is van bőven.

2009. okt. 11. 09:21
 9/11 anonim válasza:

De miért nem jó az egér ragasztó?:D

Egy karton papír-ra nyomsz, vagy nem tudom,elkenyed,közepébe,dió v. sajt, 1-1,5 éjszaka alatt ha van egered belemegy!

2009. okt. 11. 12:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Az egér ragasztó állatkínzás, ahogy szabadulni próbál, a bőrét is lenyúzza a nyomorult. Jobb a csapda. Ez a vödrös módszer nekem műanyag vödörrel nagyon bejött, szotyit teszünk bele.
2009. okt. 11. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!