Mit adhatok a törpenyuszimnak?
Figyelt kérdés
wc papir gurigát? tűkrőt? egyèb jatekokat vagy mit???2013. jún. 5. 18:48
11/16 eperke20 válasza:
Próbálkozz mindenfélével. Nekem az egyik a labdával játszik, a másikat meg szinte semmi nem foglalja le, csak had körözzön a szobaközepén.:D
12/16 anonim válasza:
A nyuszik imádnak bujkálni úgyhogy kartonból csinálhatnál neki alagútrendszert, azt biztos díjazná és közben meg is rágcsálhatná a kartonpapírt. Persze ez a ketrecébe nem férne bele, ezt konti játéknak gondoltam. Csak ne legyen rajta festék vagy ragasztó. Wc papír gurigát is szeretik de megunják egy idő után. Faágat is tehetsz be neki, fűzfaágat (ezt szeretik általában a legjobban), almafaágat, körtefaágat biztos ehet, cseresznye, meggyfaágat biztosan nem, a többit nem tudom. Sima papírlapokat is tehetsz be neki, azt szeretik széttépkedni:D.
13/16 A kérdező kommentje:
Az utolso 2 kommentelonek koszonom vannak rndes es inteligens emberek :)) <3
2013. jún. 6. 22:34
14/16 anonim válasza:
Vannak, csak te nem tartozol közéjük:)
15/16 A kérdező kommentje:
van nallatok tukpr edes??
2013. jún. 7. 09:03
16/16 anonim válasza:
Ki nem találtam volna, hogy cigány vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!