Szerintetek jó addig a széna?
Figyelt kérdés
Kitakarítottam a tengerimalackáim ketrecét, és én hülye csak utána vettem észre hogy elfogyott a forgács, így addig szénát raktam alájuk, ma vagy holnap elmegyek szénáért, viszont az egyik malackám vemhes, és bármikor szülhet, baja lehet a piciknek hogy nem forgács van alattuk hanem széna?2013. jún. 4. 13:09
1/5 A kérdező kommentje:
"forgácsért" bocsi
2013. jún. 4. 13:11
2/5 anonim válasza:
Igaziból az a gáz, hogy amikor szül a mali, utána pár hétig nem tudod takarítani a ketrecet. Inkább szaladj le forgácsért most.
3/5 A kérdező kommentje:
pár hétig? na nevettess:D volt már vemhes malackám, és miután megszült, rá 1 napra kitakarítottam, és nem lett semmibajuk!:)
2013. jún. 4. 14:33
4/5 anonim válasza:
szóval itt szaporítod az állatokat? gratulálok...
de én nem basztatnám őket egy hétig biztosan.
látszik mennyire figyelsz az állatokra.
5/5 A kérdező kommentje:
És kimondta hogy szaporítom??-.-"
jellemző hogy mennyi rossz indulatú ember van a világon!
ha nem tudsz a kérdésemre válaszolni, NORMÁLISAN! akkor ne válaszolj! ilyen egyszerű!
2013. jún. 4. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!