Milyen állat kéne nekem?
Figyelt kérdés
Nem véletlenül írtam ebbe a kategóriába.Nem nevezném magam kezdőnek se. Kertes házban lakunk.2013. jún. 1. 09:48
1/6 anonim válasza:
ha szereted a kutyakat akkor kutya ! Ha nem akkor macska,papagaly(igaz hogy nem emlos de egy nagyon kedves madar )horcsog,kigyo,vadaszgoreny,eger,....ami neked bejon .Nekem kutyam van .Szerintem olyannal probalkozz amit tudszis gondozni:)
3/6 anonim válasza:
Attól függ, mennyit foglalkoznál vele, mennyi időd van, van e allergiád, mennyi pénzt tudsz rászánni...
Hörcsög, nyúl, kutya, macska, kaméleon, hal, gyík, papagáj..
Nekem papagájaim vannak, páromnál kutyus van, nagyszüleimnél kutya, macska, tehén, tyúk...
4/6 anonim válasza:
Hörcsög!! :) De tényleg attól függ, hogy mennyit foglalkoznál vele, mennyire szeretnéd símogatni... Tanítani... Nem tudom.. Milyen állatot szeretnél neked kéne tudni.. :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem tengerimalacot, de szigorúan kettőt vagy többet vegyél és egyneműeket. Nekem kettő van és nagyon aranyosak, nem harapnak. Ha a tengerimalacot választod, itt olvasgass róluk: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!