Susogosmacko kérdése:
Ma kaptam 2 tengerimalacot. Hogyan szelidítsem meg őket?
Figyelt kérdés
Vettem nekik itatót,tápot meg ilyen pogácsát,van bent nekik alma de állnak egy sarokba és néznek. Beszélek hozzájuk de semmi. MIT CSINÁLJAK?2013. máj. 31. 19:38
11/22 A kérdező kommentje:
5 hónaposak,lányok. De sehogy se akarnak inni. Hiába tuszkolom az itatôt a szájukhoz. Az edénybe meg belekotorják a forgácsot.
2013. jún. 2. 09:49
12/22 anonim válasza:
Ezzel kapcsolatban is írj a Gemon fórumra! Adnak majd tanácsokat, az egyik ilyen hogy az almacikket az itató csövéhez kell dörzsölni, vagy rányomni. Muszáj inniuk!
13/22 A kérdező kommentje:
Má azt is próbáltam csak ubival de még akkor se.
2013. jún. 2. 10:03
14/22 anonim válasza:
először az enyém sem ivott (pedig tudta h ott van víz és tudta már használni) csak gondolom nagyon félt és napról napra azt vettem észer h egyre több víz hiányzik az itatóból ugy h fognak inni de ha még nem tudják használni az itatót akkor oda kell rakni a szájukat az itató csőréhez és utána már fogják tudni csak valószíűleg azért nem mennke oda mert nagyon félnek.
15/22 A kérdező kommentje:
Oké,remélem fognak inni. Már második napja vannak itt de már látom a változást a viselkedésükön. Remélem az ivás is ilyen lesz.
2013. jún. 2. 12:55
16/22 A kérdező kommentje:
Már szerencsére isznak.
2013. jún. 2. 19:27
17/22 anonim válasza:
Állatorvostól kérj tanácsot! Tudják mit kell tenni! Ha nem szomjasak, akkor nem szomjasak..Várni kell...!Füvet adhatsz nekik!Eső után!Mert akkor nedvesek még!
18/22 anonim válasza:
Az előző teljesen hülyeségeket írt, nehogy halgass rá... -_- A vizes fűtől betegek lesznek, és az itatóból mindenképp kell inniuk.
19/22 A kérdező kommentje:
Oké,vizes fű kizárva.. Már szerintem isznak,mert úgy tűnik mintha rágnák a csövet de fogyik belőle a víz úgyhogy isznak.
2013. jún. 12. 21:24
20/22 anonim válasza:
Cseréld a vizet mindig frissre, akkor is, ha nem fogy.
Jönnek a meleg napok, lehet, hogy akár naponta többször is meg kell töltened az itatót.
Már most találd ki, hogy hogyan fogod őket hűteni a kánikulában, van rá több módszer, a hideg vizes palacktól, jégakkutól kezdve a hideg járólapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!