Szeretnék valamilyen hüllőt, de inkább kisemlőst! Milyen ajánlotok? (Több információ lent)
Ha mozgékony, nagy vadászösztönnel rendelkező cicád van, akkor kisemlőst ne vegyél mellé, mert nem lehet olyan helyre rakni a ketrecet/terráriumot, ahova a macska ne jönne rá, hogyan lehet felugrani. És a találkozásuknak végzetes következménye is lehet... De a rágcsálókat és egyéb kisemlősöket gyakran már a macska látványa is irritálja. Ha valami lusta perzsád van, akkor nem szóltam. :)
Kisemlősök közül én mindegyiket ajánlom, hüllők közül leginkább a teknősöket és a leopárdgekkót.
Rágcsálót ne vegyél semmi esetre se macska mellé!! Veszélybe kerül a rágcsáló, meg állandó rettegésben élne!
Akkor hüllőt vegyél inkább.
Fuuh (első válaszoló) nekem egy perzsa-main keverékem van a 4 patilány meg üldözi :D xD belebújnak a szőrébe ő meg menekül hogy "haggyá máá"
Amúgy izgő-mozgó macsek mellé tényleg hüllő a jó, mivel panellba én nyuszit nem tartanék, nekünk kertbe volt úgy hogy napközben amikor meleg volt kint, estére lakásban nagy ketiben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!