Miért nem áll rá az egyik hátsó lábára?
Figyelt kérdés
Van egy 4 hónapos törpe nyuszim. Este még semmi baja nem volt. Ugrándozott,szaladgált, evett stb. reggel pedig a szokásos időben nem keltett,hogy ő éhes. 9kor adtam neki enni,de csak a felét ette meg... kicsit később kivettem a ketrecből és akkor láttam, hogy egyáltalán nem áll rá a bal hátsó lábára. Nem használja. Nem rúg vele és sántít...kedvetlen. Mi történhetett? Nem engedi, hogy hozzá érjek.
Délután jön hozzánk rokon, aki régen tartott nyuszikat, majd megpróbálja megnézni, de mégis mi a fene történhetett 1 este alatt? :S
Pénteken nem rendel a doki... jön a hétvége... Mit tegyek? :S
2013. máj. 31. 12:05
1/2 anonim válasza:
milyen ketrecben lakik, nem lehet hogy talpfekély?? nem látsz semmi a talpán?? hát amúgy a doki lenne az egyetlen megoldás nem tudod máshova elvinni vagy felhívni a dokit hogy hétfőig mit csinálj?? vagyesetleg vmi városba ahol van ügyelet mert Szegeden tutira van meg itt a két nyuszis orvosnak a rendelője ott van ahol lakik, sztem próbáld meg felhívni hátha megnézi mert sosem tudhatod :) sok gyógyulást a nyuszikádnak :)
2/2 petfol válasza:
Mi van a nyuszival? Meggyogyult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!