Meg fog halni a hörcsögöm?
Figyelt kérdés
Kiszökött a ketrecéből és leesett az emeletről. Az előző hörcsögöm is így halt meg. Leesett az emeletről, elvittem orvoshoz, pár hónap múlva meghalt, pedig 1 éves se volt. Nem tudom mit csináljak, nagyon félek hogy meg fog halni, de holnap muszáj elmennem valahova, nem tudom orvoshoz vinni. Most nem is kerekezik, pedig ilyenkor már szokott. Mit csináljak?2013. máj. 30. 21:57
1/8 anonim válasza:
sokmindent nem tudsz. itt van pár hozzászólás ami hasznos lehet.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Aha nagy eséllyel megdöglik, nem tudom miért nem vigyázol rá..., ő egy ostoba állat, nem tudja, hogy nem szabad leugrania, neked kell rá vigyázni, te vagy a "mamája"
4/8 anonim válasza:
Valóban vigyáznod kellene rá, hogy ne ugorjon le sehonnan. Nekem is sok hörcsögöm ugrott le, de hál Istennek nem lett nagy baja. De nagyon megtanultam a leckét. Hova esett padlóra? Nagyon megütötte a fejét? vagy esetleg puhább felületre, szönyegre esett?
5/8 A kérdező kommentje:
Nem láttam hogy leesett, mert este történt, de valahogyan le kellet jutnia a földszintre és mennyi az esélye hogy lelépcsőzött? Tudom hogy jobban kéne rá vigyáznom, de ti mit csinálnátok ilyenkor? Arról nem tehetek hogy az éjszaka közepén szétfeszítette a rácsot:(
2013. máj. 31. 14:51
6/8 anonim válasza:
Ha rácson ment le lehetséges, hogy nem esett le, hanem lelépcsőzőtt. Most hogy viselkedik? Milyen állapotban van?
7/8 anonim válasza:
Hogy a fenébe tud kiszökni a ketrecből?! Nálam 6 év alatt egy sem szökött ki. Legyél felelősségtudatosabb, és akkor nem hal meg.
8/8 A kérdező kommentje:
Nincs semmi baja, egész este kerekezett, délután kivettem futkosni, akkor se vettem rajta észre semmit, ugyanannyit eszik. Aki meg nem képes felfogni, hogy este feszítette szét a ketrec rácsát, az inkább ne is írjon. Amúgy kedves utolsó, akkor neked szerencséd volt, hogy nem szöktek ki a hörcsögeid, de ez bárkinél előfordulhat..
2013. jún. 1. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!