A nyusziknál az, hogy mindent meg akarnak dugni csak a bakoknál fordul elő?
Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 16:36
1/10 anonim válasza:
nyílván :) de ha zavar ivartalanítsd ki, a szaga is enyhülni fog és nyugodtabb lesz :) én jól döntöttem amikor anno a nyuszimat kiivartalanítattam :)
2/10 A kérdező kommentje:
Na, marha jó. Akkor ezek szerint mégsem lány.:(
2013. máj. 28. 17:47
3/10 A kérdező kommentje:
A lányok ilyet biztos nem csinálnak?
2013. máj. 28. 18:47
4/10 anonim válasza:
Nem. A lány az állát dörgöli mindenhez, ezzel kijelölve a területét. De ha a hátára fekteted egy pillanatra, jól meg is tudod nézni, hogy mégis "miféle" a kis drága :) Valószínűleg bak amúgy, de ez végső soron szinte jó - őket olcsóbb ivartalaníttatni, az ivartalan példányok pedig sokkal tovább élnek, mint az ivaros társaik.
5/10 A kérdező kommentje:
Megnéztem és lány. Szóval nem tudom, hogy mi miatt csinálja. Mellé még röfög is és a láb dobbantások is vannak.
2013. máj. 28. 21:46
6/10 anonim válasza:
Dobbantani akkor szokott, ha izgatott, vagy fél (a természetben a veszélyt jelzik dobbantással egymásnak).
7/10 A kérdező kommentje:
s a másik kettő?
2013. máj. 28. 22:16
8/10 anonim válasza:
Valszeg retardált, génhibás, szellemileg sérült a nyulad
9/10 anonim válasza:
az én nyuszim tuti fiú és ő pedig minden jelöl az állával de nem szokott a lábamra ugrani megdugni csak udvarol :)
10/10 anonim válasza:
Nekem is van nyuszim nem is 1 de lánynál is előfordul de ezt anyám szerint is vagy magányos vagy területett jelöl akkor amikor ivarzik az ivarzást mi se tudtuk megállapítani hogy mikor van ne aggódj hogy pl ivarzik rá egy hétre semmi aztán újra de az is előfordulhat hogy így akarja jellezni hogy ő a főnök a családban ne aggódj nem lesz probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!