Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tényleg nem lehet homokot...

Tényleg nem lehet homokot adni a hörcsögnek? Azt olvastam hogy jó vettünk neki ( persze csincsillahomokot ) élvezi de félek hogy valami baja lesz.

Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz, de jobb ha kiégetitek a sütőben, nehogy valami élősködőt össze szedjen! Bár a Csini homok ált. tiszta! :D
2013. máj. 27. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon élvezik(az egyik barátom höriei)a homok fürdőt!Nekem van egy csincsillám,ugyebár így van homok is,és én szoktam nekik hónaponta egy kefires pohárnyit adni.2 pici panda höri nagyon jól elvan vele egy hónapig:DPersze nem szabad naponta adni,mert ugyanúgy kiszáradhat a bundájuk,mint a csineknek! És természetesen csak csincsilla homok,utca homok megsérti a bőrüket.
2013. máj. 27. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és ha csini homokot vesztek nem kell kiégetni sütőben,hisz a csinek is abban fürdenek:)
2013. máj. 27. 21:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi persze csakis csincsillahomokot adunk és nem is minden nap.
2013. máj. 28. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!