Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Sündisznót tarthatok egyedül...

Locamotiv kérdése:

Sündisznót tarthatok egyedül ha mindennap foglalkoznék vele?

Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2013. máj. 19. 13:52
 2/6 anonim válasza:
42%
Hat nem igazan tudom az ilyen dokgokat ,de pl. az egyik ismerosom egyedul tart sünit es jol megvan :)) szval, elso ennyit rolad-.-"
2013. máj. 19. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szegény süniknek ez nem nagy öröm... Ráadásul nem tudom, mit értesz foglalkozás alatt, mert simogatni, sétálni nyilván nem tudod vinni. Ha pedig ki-be rakosgatod az neki inkább csak kellemetlenség.

Elhiszem, hogy cuki, de szerintem aki igazán szereti ezeket az állatokat az nem viszi be őket a lakásba, illetve nem vásárol lakásba való sünt sem.

Ha van kerted nézz utána, hogy kell kis helyet kialakítani neki és akkor ha van a közelben oda beköltözik. (De úgy tudom azt ősszel szokták, és télre költöznek oda. Persze utána maradhatnak évekre is, ha jól érzik magukat és találnak ennivalót, nem mennek el.)

2013. máj. 19. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet simogatni :D A tüskéit csak akkor mereszti fel, ha fél, amúgy ellazítja
2013. máj. 19. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Valóban egetrengető baromság volt attól aki "divatba hozta a süntartást" az afrikai törpesünök nem erre lettek kitalálva... És a Magyarorszagon elő Keleti sün pedig fokozottan védett. Szóval nem is lehet csesztetni...
2013. máj. 21. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Afrikai sünt lehet tartani fogságban. Sajnos. Szerintem is jobb lenne nekik a hazájukban szabadon. De ha már szereztél egyet, jobb ha tudod, hogy a sünök magányosan élnek a természetben, csak párzási időszakban keresik egymás társaságát. Szóval meglepő, de jobb ha egyedül tartod a sünit. Attól függetlenül foglalkozz vele sokat, akkor szelíd lesz. De ha sokáig nem törődsz vele, hamar visszavadul. Azt is tudnod kell, hogy a sünök éjszaka aktívak leginkább, szóval ne a hálószobádban csinálj neki helyet, mert lehet hogy nem tudsz tőle aludni ha egész éjjel matat.
2013. okt. 21. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!