Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Az baj ha három napos kisnyusz...

Az baj ha három napos kisnyuszinak ráncos a bőre?

Figyelt kérdés
Nem szoptatta az anyanyúl a kicsiket ezért mindig a kicsik fölé rakom akkor tudnak egy ideig szopizni de aztán nem bírom tartani így elugrik.Ma már 4szer a kicsik fölé raktam.Ha látom hogy aktívak mozognak másznak keresztül egymáson akkor meg pláne rárakom az anyanyuszit láttam is hogy szopiznak csak mi a jelehogy sikeres volt az baj ha csuklanak utána ugyan úgy mint mi csak hang nélkül? Ráncos egy pcit a bőrük de amikor elnyúlanak akkor nem egyébként igen.És olyat ne írjatok hogy minek kell egyeltalán szaporítnai meg hogy előtte utána nézhettél volna mert ahogy néztem másokkal is ezt csináltátok és ahogy mondom sehol nem írnak ilyen problémáról!
2013. máj. 18. 16:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Ráncos a bőre de nincs beesve a hasuk inkább jó kerek de ráncosak néha azonban kisimul hogyan tudnám jól lefogni az anyanyulat?
2013. máj. 18. 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbálok nem írni semmi olyat, amire nem vagy kíváncsi, de annak tényleg utánanézhettél volna, hogy hogy megy a szoptatás a nyulaknál. Képzeld el, hogy a nyuszik egyáltalán nem olyanok, mint mondjuk a cicák, hogy egész nap mást sem csinál az anya, csak szoptat. Általában az ember nem is látja, hogy esznek a kicsik. Ezért nem kell neked oda tenni az anyanyuszit. Főleg azért nem, mert kényszerítve van arra, hogy ott legyen velük. Az anyanyuszi nem foglalkozik úgy a kicsikkel, ahogy általában a kisállatok, te se várd ezt a tiedtől. Szóval nem lesz semmi baja a kicsiknek, esznek ők annyit egy nap, amennyire szükségük van. Az anyanyúl is tudja, hogy mikor etesse őket, és tényleg nem a jelenlétedben fogja intézni. A ráncosságra kitérve: teljesen normális, emiatt sem kell aggódnod :-)
2013. máj. 18. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Mikor lehet levàgni öket?
2013. máj. 18. 16:17
 4/5 A kérdező kommentje:

A kisnyuszikat rakom oda az anyanyuszihoz és lehet hallani ahogy cuppognak reggel meg este fogom csak rárakni őket. A világos szinű szépen fejlődik szőrösödnek gyorsan szerintem mostmár minde rendben lesz.

2.válaszolo

Bármikor levághatod őket csak megenni nem tudod.

2013. máj. 18. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:

2.válaszoló!Egy kis nyuszi ha törpe nyuszi akkor kb 5 cm kinyúlva.)Hát kb 10 g-ot tudnál megenni belőle!:)ha sikerülne!Amúgy hogy tudnál egy olyan ártatlan kis lényt megenni???Így néz ki egy kisnyúl:

[link]

A kérdezőnek meg bocsi hogy nem válaszoltam a kérdésére,csak ezt nem bírtam ki válasz nélkül!

2014. jan. 24. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!