Mit gondoltok az alábbi elképzelésről: kerítés kartonpapírból? Tengerimalac helyének kialakítása.
A szobám kb 20 m2 alapterületű.
Úgy gondoltam, hogy egy sarkot lekerítek a tengerimalacomnak: 4-5 m2-t
Ezt rendezném be:
szőnyeget tennék a parkettára és arra almot.
Itt sok bújócska, játék, és persze futkározásra elég hely lenne neki. Így szabadabb lehetne, mint a ketrecben.
A kérdésem ez: 30-40 cm magas _kartonpapírral_ elég lekeríteni a sarkot? A lekerítés azt a célt szolgálná, hogy ne az egész szobát bitorolja, ne piszkolja azt össze végig.
Szeretnék minél nagyobb teret biztosítani neki, és jelenleg így tudnám megoldani.
Éppen azért akarok sarkot lekeríteni, mert ha már ketten lesznek, a ketrec kicsi lesz számukra.
Most néztem, hogy van két kihasználatlan, fából készült polc.
Ezek pont jók volnának "kerítésnek".Elég volna ugye pont kettő, mert sarkot lekerítve a másik két oldal már megoldva.
Vagy milyen ötlet volna? Ami megvalósítható és nem túl drága?
Két oldal kb 40 cm magas lenne (hogy ne tudjanak kimászni).
Felül teljesen nyitott maradna, így a levegő nem rekedne meg - vagy így is?
Én csak azt írom le, amire eddig/időközben jutok.
Aztán remélem, valaki "helyreteszi", hogy jó-e, vagy van valami jó tipp.
Köszönöm az eddigi válaszokat, amelyek valóban segítettek nekem.
Én nem szőnyeget tennék alájuk, hanem egy erősebb nejlont, nekem egy régi zuhanyfüggöny van leterítve, arra jöhet pellet, forgács, vagy csak újságpapír, a tetejére meg egy fleece takaró, vagy fürdőszobaszőnyeg. A fleece takarót legutőbba METRO-ban vettem nyolcszázvalamennyi Ft-ért, 130*170 cm, én kétrét hajtva használom. De másutt is hasonló árban van, polár takaró néven is fut.
A fleece tíz perc alatt szárad, ha kimosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!