Miért nem szeretik a rubin szemű hörcsögöket az emberek?
Több helyről is hallom, hogy a rubin (piros, bordó) szemű hörikéknek nehéz gazdit találni (Egy kereskedésben több mint fél évet volt egy rubin szemű höri) és, hogy sokan félnek tőle meg ilyenek. Pedig szerintem, olyan szépek és különlegesek! *o* Nemsokára lesz piros szemű hörikém, és nem tudom mit fognak szólni itthon... :/
Szóval csak annyit szeretnék megtudni, hogy nektek tetszik-e volt-e már, stb. :)
Nekem sem tetszik. Valahogy olyan idegen.
Ám hörcsögben még nem láttam piros szeműt, csak nyusziban, süniben és görényben. Azoknak sem állt jól.
Utolsó, hallottam egy hörit akivel ugyan ez történt.. :)
Őt én nem tudtam befogadni, mert az ország másik felén volt, de jó gazdija lett... (Viszont azóta szegény elpusztult, valószínűleg nagyon régóta a kereskedésben volt... :/)
Igaz nekem tengerimalacaim vannak piros szeműek, de én imádom őket. Anno én is feltettem ide egy hasonló kérdést, kukkantsd meg:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__2890088-a..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!