Mikor kell elaltatni egy hörcsögöt? (Bővebben lent)
Fogalmam sincs mit csináljak, nem tudom eldönteni, hogy most szenved már a hörim, vagy sem. Már nagyon le van gyengülve, nincs étvágya se, szinte egyáltalán. Nem mozog, csak ha a kezembe tartom sokáig, akkor megindul egy kicsit, majd újra leáll pihenni. Úgy néz ki, hogy nem él már túl sokáig. Az biztos, hogy már nem éli túl. Szoktam adni neki vizet, persze nekem kell itatnom hogy ki ne száradjon, de hiába, ez nem elég, egyre gyengébb lett nap nap után. A kisházában tartózkodik egyfolytában mozdulatlanul, a légzése is megváltozott. Nem tudom, fáj-e neki, szenved-e? Vigyem el és inkább altassa el az állatorvos, vagy inkább hagyjam hogy szépen elaludjon a házikójában tovább??
Előre is köszönöm a válaszokat.
Utána picit magához tért, még evett is picit. De reggelre tényleg meghalt szegénykém. :(
Éjszaka is evett egy nagyon picit még egyébként, észrevettem.
Szeretett volna még élni. :(
De biztosan él tovább csak máshol és nem velem, és újra boldog hörcsög!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!