Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyibe kerül egy hörcsög?

Mennyibe kerül egy hörcsög?

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 07:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

nálunk az állatkereskedésben 600 ft egy höri

nekem is vannak kishörcsögeim 3hetesek.és 150ftért veszik le :S

2009. szept. 30. 07:38
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Egerben: 1000 Ft törpehörike (Maklári út) 600 Ft. (Széchenyi út) 500 Ft (Rákóczi út)

Úgy tudom, hoyg a Dzsungáriai és a Törpe höri között pár 100 ft a diferencia.

Ami drága az a Roborowszki,de aranyos is az biztos. Kb: 2000-2500 Ft.

2009. szept. 30. 07:58
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
Egy hörcsög nem drága, a fajtájától függ. Viszont az hogy miben tartod már más kérdés, Egy terrárium olcsóbban kijön minta ketrec felszereléssel. és az etetését is meg kell oldanod vhogy, mert változatos kajára van szüksége. Gyümölcs, magvak, zöldségek.
2009. szept. 30. 08:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézz körül interneten az apróhirdetések között, rengetegen kínálnak ingyen vagy max. 150-200 Ft-ért mindenféle hörit.

Az előttem szólónak igaza van, nem a höri kerül sokba, hanem a szállása, ami néhány ezertől 14-15000 körülig mehet átlagosan. Ha mutatós és izgalmas ketrecet akarsz, előbb nyugodtan vedd meg a "mezítlábast" 3-4 ezer ftért, utána ráérsz apránként csinosítani műa.csőrendszerrel, gömbbel, stb., ami csak tetszik. Indulásként ami fontos, hogy legyen egy nem borulékony etetőtálja (kb.200Ft), egy önitató palack (350,-Ft) és egy kuckó(pl.félbevágott kókuszhéj kis bejárattal), ahová behúzódhat.

Az etetése sem jelent nehézséget, 1 cs. magkeverék néhány száz forint és kb.1 hónapig elég + nálunk mindig van a konyhából némi zöldség, gyümölcs, pl.1 szem szőlő, alma-,körtecsutka, paradicsom, parpika, bármilyen zöldség mosott héja (hámozás előtt úgyis megmosod), vagy 1-1 salátalevél, sorolhatnám holnapig. A hörink bármelyiket örömmel fogadja és se perc alatt felfalja. Arra vigyázz, hogy legkésőbb másnap mindig vedd ki az előző napi maradék zöldség/gyümölcsöt, nehogy rothadásnak induljon és a kis buta megegye.

2009. szept. 30. 08:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
hát én úgy jártam h egvettem 2500ft ért a rerráriumot 1 höri számára én aranyhörit vettem 500ft ért demiután megvettem azután egy hétre meg kölykelyi születtek tehát kicsit nehézkesen fértek el amikor a kicsik nőni kezdte utána eladtam a 3 kicsit és kaptam értük 500ft,lés ebből vettem nekik kaját és egy itatót és egy etető tálat !én a hörim etetésére havonta úgy kb,. 500-600ft ot költök , de szinte minden hónapban meglepem egy-egy új játékkal amiko úgy kb.1000ftosaK tehát nem nagyon kerül sokba ,de háza az mindenképp legyen!!!vagy te csinálod vagy veszel egyet!és a mókuskerék sem maradhat el !!az nagyon fotos a höriknek ezzel elégitik a mozgásigényüket!!
2009. okt. 1. 09:54
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Második válaszolónak írnám, hogy a dzsungáriai és a törpehörcsög ugyan az, mivel a teljes neve Dzsungáriai törpehörcsög, így nincs differencia közötte.

Én is egri vagyok, de én a dzsungijaimat 900 Ft-ért vettem, a Széchenyi végén a Wigner felé pedig 700ért adják.

Egyébként a kérdezőnek, tényleg keresgélj neten, illetve mindig városban változó a hörik ára, barátnőm Mohácson pl 300 Ft-ért vette őket, úgyszintén Pécsen is 300-400 körül vannak.

2009. okt. 1. 13:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Expressz.hu-n sztem találsz még ingyen elvihetőt is, nem is egyet.
2009. okt. 4. 18:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is az expressz.hu-ról lett ingyen dzsungáriai hörink és tengeri malacunk is.
2009. okt. 4. 19:04
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm megnézem ott
2009. okt. 5. 08:35
 10/13 anonim válasza:
65%
Én 50 FT-ért vettem egy kiárusításon!
2009. dec. 25. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!