Ki tud valami a fehér egerekről?
Figyelt kérdés
Vettem egy fiú meg egy lány fehér egeret!Tudnátok nekem róluk mesélni?
Azt tudom hogy szaporodnak mint a ****de honnan tudjam ha a lány vemhes?El kell különíteni a fiut amikor megszületnek a kicsik?
2009. szept. 29. 20:24
1/5 anonim válasza:
Googlet próbáltad már? Bocsi, de ezt előbb kellett volna kiderítened, minthogy megvetted az egérkéket...
2/5 anonim válasza:
Nem volt túl szerencsés húzás az egérpár megvétele. Tele leszel kisegerekkel, és a végén a nőstény bele fog pusztulni a folyamatos szülésbe/nevelésbe. Ha meg külön tartod őket, akkor a magányba halnak bele (ez nem vicc, az egér egyedül tényleg elpusztul!) A helyedben visszavinném az egyiket a boltba, és hoznék helyette egy a másikkal azonos nemű társat.
3/5 anonim válasza:
nem kell elkülönítened, ha elég nagy helyen tartod őket és folyamatosan gondoskodsz a fehérjeszükségletükről. Elsősorban a lisztkukacot ajánlom, de adhatsz nekik sajtot, túrót, főtt csirkecsontot, vagy akár kutya, vagy macska kaját (szárazat). Nem kell sokat, de minden nap.
viszont ami nekem elsőre eszembe jut a fehéregerekről, hogy iszonyat büdösek! akármekkora helyen vannak, max 3 naponta takarítani kell őket, és még úgy is hugyos popcorn szaguk marad...
4/5 anonim válasza:
Nekem már 1 éve elvan egyedül a fiú egérkém,semmi baja.Néha megváltoztatom a környezetét Pl:nemrég betettem egy kókuszdió héjat amin csak egy luk van és abban alszik.Szerintem el van magában ha nem hagyom magára.Játszani is szoktam vele úgy hogy kocogtatom az üveg falát itt-ott, erre ide-oda szaladgál és elfárad.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Hát ketten vannak egy fiú egy lány!Az anyuka fog a lányaival az apuka meg a fiaival élni:D így minden rendben lesz :D
2009. okt. 11. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!