Ma kaptam tengerimalacot. Hogy szelidítsem meg?
Figyelt kérdés
Ma kaptam tengeri malacot (kb 1 órája) nagyon fél szegény, de a simogatásom már úgy ahogy eltűri, egyenlőre még egyedül van. Most hagyam őt ma békén, hogy megsozokja a környezetet, vagy már kezdjem símogatni?? Ki még nem veszem a ketrecből mert visít szegénykém.2013. máj. 8. 16:31
11/21 anonim válasza:
De ha niincs pénzed nagyobb ketrecre, akkor nem veszel tengerimalacot, ENNYI. Ez a vegyünk egy tengerimalacot mert ennyi fér bele, hogy nekünk jó legyen, neki szar, rohadtul gyerekes felfogás.
12/21 anonim válasza:
És tekintve, hogy a tengerimalac zsákmányállat, így cseszettül ijedős, magyarul most rohadtul fél, szóval biztos nagyon örül, hogy egyedül kell átvészelnie ezt az időszakot. Szerencsétlen..
13/21 A kérdező kommentje:
Hallod te nagyhülye-.- Leírtm a válaszban előb hogy a nuszim nappal vele van te beteg ember-.- pl most is itt van bent nála-.- délelőtt behozom a nyuszit a ketrecéba és este 6-7 körül viszem tőle ki. Mielőtt még felháborodnál-.-" És képzeld el hogy nem vagyok egy újgazdag milliomos akinek 20 ezer forintos ketrecekre van pénze, ezért egyenlőre csak egyet vettem, mert gondoltam hogy nuszim úgy is van (16 darab) tehát lesz neki társa és majd ha megtanultam kezelni a tengerimalacot akkor majd veszek mellé egy társat kb 1 hónap múlva amíg megszelídül. szóval előtte fdrágám tanulj meg olvasni mielőtt elkkezdenél pattogni, és normálisan is meglehet mondani hogy társ kell neki (amit egyébként tudok) mert kb mindenhol ezt írják + az állatkereskedésbe is mondták és megkérdeztem hogy jóe a nyuszi ha vele van és azt mondták hogy teljesn jó, mert az állatkereskedésbe is a tengerimalacok + a nyuszik EGYBE vannak!!!! barom állat-.-""""
2013. máj. 12. 12:13
14/21 A kérdező kommentje:
ja mielőtt félre értés esne drága válaszoló a barom állat neked szól;)) pusszantalak:*
2013. máj. 12. 12:14
15/21 anonim válasza:
A nyuszi és a tengerimalac nem tartható együtt, nem szeretik egymást és a tengerimalac szociális igényeit ki nem elégíti
16/21 anonim válasza:
Heló kedves kérdező!
Én 2 éve 5000 ft-ért vettem 120 cm2-es ketrecet a Fressnapfban. Műanyag szénatartóval. Éppen akció volt. Az interneten is keresgélhetsz használt ketreceket olcsóbban. Körül kell nézni, hogy honnan juthatsz hozzá olcsóbban. Ha esetleg van valamilyen ismerősöd akinek van olyan ketrece ami már nem kell akkor onnan is szerezhetsz egy nagyobbat. Amúgy a jelenlegi ketrec mekkora?
17/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Hossz: 52 cm. Szélesség: 33 cm. (Szerintem nem túl nagy ketrec. (De egyedül tökéletesen elfér jelenleg.)
2013. máj. 29. 19:23
18/21 anonim válasza:
Előző vagyok! Hát az tényleg kicsi. Ha majd lesz társa mindenképp 120 -as ketrecet vegyél és búvóhelyet is. Milyen nemű amúgy a mali? A szelídítésről: Ha felé nyúlsz lehetőleg NE felülről nyúlj felé mert attól megijed (mint azt előttem írták zsákmányállat és nagyon félős), hanem inkább oldalról nyúlj felé. És ha nem akarja hogy simizd ne erőltesd. Legyél nagyon türelmes hidd el meglesz az eredménye. Az én egyik malackám egy idő után azt is megtanulta, hogyha elétartom mindkét markom, akkor ki fogom venni és már magától beleugrott. :) Meg eleresztettem a szobámban és egyszercsak gondolt egyet és visszajött hozzám, és az ölembe :) ugrott. (A földön ültem én is.)
19/21 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen!
2013. máj. 29. 21:28
20/21 A kérdező kommentje:
Egyébként lány:)))
2013. máj. 29. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!