Milyen állatot lehet tenni nyuszi mellé?
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 15:00
1/10 anonim válasza:
Tengerimalacot, úgy tudom, h mást nem.
3/10 anonim válasza:
csincsillát,és tengeri malacot.
4/10 anonim válasza:
Semmilyen más fajú állatot ne tartsál nyúl mellett! A csincsillának és a tengerimalacnak is mások az igényei, másfajta ketrec, eledel kell nekik mint a nyúlnak, ráadásul mivel ezek sokkal kisebbek a nyúlnál akaratlanul is megsebesíthetné őket. Ha szeretnél a nyuszidnak társat, akkor csak egy másik nyulat!
7/10 anonim válasza:
A tévhittel ellentétben tengerimalacot nem lehet nyuszi mellé tenni!!!
Teljesen más az életritmusuk, továbbá a malac gerince könnyen sérül, a nyuszi rúgása halálos számára!
Másik nyuszi a jó megoldás.
8/10 anonim válasza:
Első vagyok, nekem tengerimalacaim voltak, és szakkönyv írta. De elhiszem, én nem tartanék együtt két különböző fajtájú állatot.
9/10 anonim válasza:
Szerintem sem tanácsos 2 különböző fajtájú állatot együtt tartani, de ha mindenképp ezt szeretnéd, akkor én is úgy tudom, h tengerimalacot, viszont csakis abban az esetben, ha lány nyuszid van, mert az ivarérett fiú nyuszi állítólag nem túl jó lakótárs egy tmalac számára, mert megrúgja.
10/10 anonim válasza:
Na figyeljetek kúrva rosszul tudjátok a dolgokat tengerimalacot nyugodtan tarthatsz a nyuszival nem fogja bántani!Nálunk is együtt vannak több éve és soha nem volt egy veszekedés sem!!!Sőt imádják egymást hol a nyuszi tisztogatja a malacot hol a malac a nyuszit.Ráadásul a tengerimalac a nyuszim hátán alszik minden nap:)
Nem is beszélve arról h az állatkereskedésbe is együtt tartják őket.NEM EGYSZER LÁTTAM MÁR!hidd el semmi gáz nincs abból ha összerakod őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!