Meddig bírja egy nyúl élelem és víz nélkül?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 20:29
2/10 anonim válasza:
Alapból egésznap elötte kell lennie a szénának, víznek. Ha utaztani akarod, akkor előtte etesd meg alaposan.
HA meg te utazol el, akkor kérj meg valakit, hogy naponta legalább 1x nézzen rá valaki, és ellenőrizze hogy legyen kajája, meg vize.
3/10 A kérdező kommentje:
Persze,ez így oké,de mégis,meddig bírja ki kb. ?
2013. máj. 6. 20:46
4/10 anonim válasza:
valami rémlik hogy ha 24 órán keresztül nem eszik akkor leáll a bélműködés stb és akkor elpusztul, de ebbe nem vagyok biztos csak rémlik valahonnan :/
mégis mennyi időről lenne szó, mert így lehet hamarabb válasz kapnál hogy lehet-e vagy nem :)
5/10 anonim válasza:
Előbb azt írd le MIÉRT? Lehet, hogy van más megoldás.
6/10 A kérdező kommentje:
Ez csak egy kérdés volt amire kellett tudnom a választ,köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2013. máj. 6. 21:01
7/10 anonim válasza:
Náluk 24 óra nem evés már életveszélyes.
8/10 anonim válasza:
szerintem 3 napig simán kibírja! (sajnos ismertem olyat, igazi ház mögött nyúlketrecben nyúltartó aki 2 naponta járt a nagy melegben etetni-itatni és ha úgy jött ki akkor simán 3 nap. és éltek a nyulak!
9/10 anonim válasza:
Mekkora egy állatkínzó r*hadék. Az ilyenekkel én is ezt csinálnám: 40 fokban a tűző napon 2 naponta annyi száraz kenyér meg víz hogy épphogy éhen ne haljon.. Egyébként egy ember kb 2 napig bírja víz nélkül, nem hiszem hogy a nyulak tovább bírnák.
10/10 anonim válasza:
hol olvastad, hogy egy ember 2 napig bírja víz nélkül? földrengések után a romok alól simán 5 nap után is szednek ki élő embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!