Hogy tudnám a sünimet megszelidíteni?
Gratulálok :)
A vettem szó neked mond valamit?Ha elengedném elpusztulna,nem ehez az éghajlathoz vannak hozzászokva.
Mielőtt hülyeségeket írnál,értelmezd a mondatomat -.-
Nem, még most sem érted miről beszélek!
Szép estét!
"A süni nem fogságba való. Engedd el!" Te normális vagy ???
A különböző fajta sünök 70%-a nem a magyarországi (főleg városi) éghajlathoz van szokva...
Ezt a választ máshova is leírtam , de sebaj : 1960-70-ben lett divat az USÁban a sünök tartása , a legtöbbet tartott háziasított süni azóta is az afrikai házi sün... De a rómaiak már időszámításunk előtt 400 száz évvel háziasították az algériai sünt... A külön árusítás céljából való kitenyésztett törpe sünnek pl. 92féle szín változata van ,egy sün felszerelések és "ketrec" (OTTHON) nélkül kb.4-6 , de max. 8ezer forint...
(ez már nem az amit leírtam máshova is)Amúgy én sem értem miről beszélsz "kedves" névtelen válaszoló...Ha értenél a sünökhöz akkor mondhatnád , hogy nem "fogságba" való. De az az igazság , hogy a sün ezt nem úgy éli meg mintha börtönben lenne ! Van egy nagy terráriuma vagy ketrece , de legjobb esetben egy otthonos kis zuga kint a kertben fedve az eső elől...Van egy szerető gazdája aki biztos vagyok benne , hogy sokat játszik vele és rendesen (:talán még egy kicsit túl is:) táplálja...Én már nem vagyok sün tartó , mert veszélyesek lennének a kígyóimra nézve , de régebben tucatnyi boldog sünit tartottam és egészséges hosszú életet éltek (nagyon hosszút)...
Kérdező ! Érdeklődnék , hogy van a sünid ?:) Sikerrel "megszelídítetted" ? (nem hiszem , hogy olyan vad lett volna ;)
Válaszoló !
Amúgy azért sem engedné el a kedves kérdező a sünit (persze azon kívül , hogy szereti , és nem szeretné ,hogy meghaljon) , mert nem kevés pénzébe kerülhetett maga az állat ,és a terrárium vagy ketrec megvétele esetleg a kerti otthon kialakítása...
N Erik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!