Az első az szabványos C&C ketrechez hasonlító elemekből van (de nem pont az), ami azt jelenti, hogy egy rács 4x4 cm körüli.
A legkisebb ketrecet 2*3 db 36*36 cm-es elemből szokták csinálni, ilyen kb. 1*2-es legfeljebb karanténnek jó.
Ennek a mérete 36*68 cm, a magassága is 36 cm, ha jól számoltam a rácsokat.
A szabványos elemek itt vannak:
A másodikhoz nincs viszonyítási alap, de én malacot nem tartanék benne, bármilyen nagy is.
én egy hasonló méretűben (picivel nagyobb) tartok 2 tengerimalacot, ebben már jól megvannak. De kisebb szóba se jöhet.
Mindkét ketrec kicsi, és ezt leszámítva sem jók.
Az elsőn akkora nagyok a lyukak, hogy akár egy kifejlett tengerimalac is át tudja magát rajta préselni. (megjegyzem, a barátnőmnél a kicsi tengerimalacok kifértek a 2,5 cm-es rácsközön is... ez pedig 4 centis) A második pedig tulajdonképpen egy terrárium, aminek üveg falai vannak, és nem szellőzik rendesen, hamar bebüdösödik és nyáron sokkal nagyobb a veszély a hőgutára. Ebben max. törpehörit vagy egereket lehet tartani, az elsőben semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!