Hogy győzzem meg a családomat, hogy 2 tengerimalac mellé befogadhassak egy vadászgörényt?
Először is azzal kezdeném, hogy természetesen el lennének zárva a malacok a görény elől (külön szoba, mindig zárt ajtó). A másik pedig, tudom hogy elég furán hangzik, hogy vannak állataim de szeretnék egy újat, de már évek óta szeretnék görit (már a malacok megvoltak amikor "beléjük szerettem") a malackák 5 és 3 évesek, szóval fiatalok. :)
Megköszönném a segítő szándékú kommenteket! A görényekről már minden szükséges infót megtanultam, de természetesen még mindig tanulok róluk!
Úgy kell , hogy anyu, apu Lehet egy vadászgörim?És ha nemet válaszolnak ami valószínű,akkor mondod hogy de te gondoznád.
És ha nincs a tengerimalacokon kívül más állat, akkor mondod hogy két állat nem olyan sok.Nekünk is egy kutya mellett van két tengerimalacunk.És ha még mindig nem engedik meg,akkor mondod hogy a hétvégére döntsék el,és ha nemet mondanak akkor meg jön a műsírás.Legalábbis nekem így jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!