A nyuszimnak sebe van, mit tegyek?
igen kend be betadinnal és elvileg semmi baja nem lesz , de nézd a sebet hogy nem fertőződik el vagy vmi vagy esetleg jobban felszakad, nekem már ugrott ki párszor a kezemből a metlakira a nyuszim olyankor picit sebes lesz a szája bekenem neki és pár nap is nem is látszik
most tényleg hagyd kicsit a helyén, ne piszkáld, meg fog nyugodni
Szia!
A legfontosabb, hogy minél előbb kend be a sebét betadinnal. Nekem is az állatorvos mondta, hogy azt nyugodtan használhatom a nyuszinál. De figyelj rá oda nagyon a következő pár napban, és ha rosszabbodik a sebe, inkább vidd orvoshoz!
a negyedik válaszolónak is nagyon szépen köszönöm! :)
U.i.: a sebe egyre szebb, gyorsan gyógyul..még az volna a kérdésem, hogy a seb teljesen begyógyul, vagy lesz heg?
Örülök, hogy gyógyul, akkor nem lesz semmi baj!
Nagy valószínűséggel úgy vissza fog neki ott szőrösödni, hogy semmi nem látszik majd belőle!
nekem igaz tengerimalacom van, de nagyjából ugyanaz.
Véresre kaparta magát több helyen is. Állatorvosnál kapott egy szurit a seggébe, és mondta a doki, hogy nem lesz gond, csak betadinnal reggel meg este fülpiszkálóval kenegessem le. Pár hét alatt bevarasodtak a sebek, aztán meg szép lassan visszanőtt a szőr is rá. Pedig az egyik, jó nagy volt, kb mint egy termetes bab.
Nem lesz gond, betadin megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!