Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szaporítani akarom a görényeme...

Szaporítani akarom a görényemet, hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
Nos tehát, ha már mindenki felkapta a fejét eme provokatív kérédsre, felteszem a valódi kérdést is :D Van egy 7 hónapos lány görényem, és borzasztó válogatós. Egyszerűen már semmi se jó. A drága görénytápot sem eszi meg, csirkesomc, mell, tojás, semmi sem elég jó....mit lehetne tenni? Ötletek, tapasztalatok? Ti mit tettetek?

2013. ápr. 21. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Keresd fel Krisztust és kérd meg, hogy a szaporítós trükkjét alkalmazza a görényedre. A halnál bejött, a kenyérnél is ment, a víznél kis gikszer volt, mert bor lett belőle, de azért kétharmados arányban megy neki.

És máskor a kérdésedet írd ki GYK-ra, mert így akár törölhetik is.

2013. ápr. 21. 22:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Ott a kérdés csak már meguntam hogy az észosztás ment, én meg ha normálisat kérdezek rám se bagóznak :D Áhh nem szereti a görényem a bort, se a kenyeret :D
2013. ápr. 21. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:
2napig ne adj neki semmit csak vize legyen...aztán csirkehust. enni fog
2013. ápr. 22. 00:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem lesz beteg? Nimcs valami speciális táp?
2013. ápr. 22. 13:05
 5/6 anonim válasza:
szerintem adjál neki macskatápot de ne szárazat és azt biztosan megeszi . pl azt a kis tasakos kitekatot :)
2013. jún. 30. 22:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Arra azt írták hogy büdös lesz a széklete. Azóta már sikerült kikevernem egy speciális tápot. Vettem egy olcsó száraz tápot, minőségi cicatápot és görénytápot is. Így már működik a dolog :D
2013. júl. 4. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!