Mit szeret Igazán egy nyuszi?
Figyelt kérdés
Az én nyuszim,Műzli szereti a tyúkhúrt,füvet,megszáradt falevelet/krumplihéjat,almát...stb.Tudnátok mondani nekem olyan "ételt" amivel a nyuszim kedvébe járhatok?Minden választ előre köszönök Minenkinek!2013. ápr. 21. 14:54
11/16 anonim válasza:
A mentát is imádják ám...Fűzfa,banán,petrezselyem zöldje és a nagy kedvenc a szárított csalán!
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat Mindenkinek!
2013. ápr. 22. 19:24
13/16 bicojoco válasza:
mit is szeret legjoban? olyan szerintem sincs csak a hasát.kruplihéjat ne djunk neki nem tudom én is régota tartok nyulat tenyésztés ként s a konyhárol minden zöltséget megmosunk meghámozunk sárgarépa krumpli fehérépa karalábé...stb vastagon hámozunk s megeszik semi bajuk nincs soha.a gyermekláncfüvet is imádják azaz pitypang nos ezel vigyáz én most a napokban jártam igy megindult a pitypang növekedése s valami oknál fogva 3 nyuszim meghalt felpufadtak.utána néztem lehet hirtelen tuladagoltam a zöldet sokat adtam.olyan nyuszik haltak meg kik a télen születek.3éve tartok nyuszit s még nekem is vanak ujak.azt ajánlom ne a kedvébe járj inkább tartását gondosan viseld s figyeld renceresen a kedvenckét mert ha bármi gond van az hirtelen s rohamal jön 1-2nap alat pusztuláshoz is vezethett.nem tudják sajna jelezni a betegségüket igy mindent figyelni kel beleértve a székletüket is s a vizeletet is
14/16 anonim válasza:
Az én nyuszim a sárgarépa zöldjét szerette a legjobban:). A barátom kezében elkezdett kapálózni és végül kiugrott a kezéből. Azt hittük megsérült, már kezdtünk nagyon megijedni mert pár percig csak gubbasztott. Barátom gyorsan hozott neki répazöldet, rögtön semmi baja nem lett :).
15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,és karalábét NEM EHET A NYUSZI MERT FELPUFFAD ÉS MAGHAL!
2013. máj. 12. 18:58
16/16 A kérdező kommentje:
Miért ne adjak neki krumplihéjat?Van egy hobbiállatos könyvem,és abban azt írja,hogy azt is eheti! :S
2013. máj. 30. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!