Mi a reális ár egy törpehörcsögért?
Figyelt kérdés
Dzsungáriait tenyésztek. 3hím,3nőstény van. Természetesen pihentetve vannak a nőstények. Az egyik hím németországból való. Mi az az ár,amiért el lehet Őket adni?(Csak kiváncsiságból kérdezem)2009. szept. 24. 21:21
1/15 anonim válasza:
Hú nemtudom az enyémet még 6 éve vettük (már nem él), de olyan 1000 ft körül volt.... remélem nem mondtam hülyeséget :D
2/15 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ.
Mekkora most a kereslet rá?
Milyen színűek? A fehéres színű ritkább, tehát többet ér.
Budapesten árulod vagy kisvárosban?
kb 500 - 1000 Ft
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Én 450-650ft között szoktam Őket adni. Most is van 1 eladósorban,1pearl hímecske. Rajta kívül pedig 3 egy hetes picike. 2vadas(1fiú,1lány) és egy pearl(nőstény) baby.
2009. szept. 24. 21:28
4/15 A kérdező kommentje:
Mekkora most a kereslet rá? Eddig mindig elvitték Őket.
Milyen színűek? Vadas,pearl(fehér), mandarin,kék.
Budapesten árulod vagy kisvárosban? Hajdúszoboszlón.
2009. szept. 24. 21:30
5/15 anonim válasza:
Én 2900,-/db - ért adtam a pearlemet (kettőt 5800-ért), Monyhatanyán lakom.
6/15 anonim válasza:
van weboldalad erről a tenyészetről?
7/15 anonim válasza:
Hát én 500 ft/db-ért adom őket.
8/15 anonim válasza:
Utsó vagyok.
Nekem vannak kékek, pearlek, zafír winter whiteok és vadasok. És eléggé nagy a kereslet mindegyikre. Eddig egy se maradt a nyakamon soha. :)
9/15 anonim válasza:
22:26-os!
Azt mégis hogy csináltad? Volt olyan hülye ember, aki 5800-ért elvitt egy hörcsögöt tőled?:)
Úgyértem nálam a környéken max. 2000-ért adják őket. Én pedig jóval áron alul.
10/15 anonim válasza:
Amúgy ha valakit érdekelnek a picik, illetve a többiek, akkor: www.dzsungik.eoldal.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!