Szerintetek milyen kisállatot válasszak? nem tudom milyet válasszak gondolkodtam a nyuszin a tengerimalacon de nem tudom. olyat szeretnék -amit lehet simogatni -ami nem nő túl nagyra -amit tud nevelni egy 13 éves
Simogatáson felül el is kell látni azt az állatot.. A nyuszi például nagyon büdös, ha szobában tartják. Kint a kertben lenne?
Legelső állatnak én a halakat vagy teknőst mondanám.
Simogatni inkább a plüsscicát....
Patkány szerintem egy nagyon jó háziállat! Nem büdös, szoba tiszta, lehet idomítani, szereti ha foglalkoznak vele, sőt igényli a törődést, de nem szedi szét azért a lakást, ha egy kis időre nincsen vele foglalkozva.. és nagyon szórakoztató!
:)
Én hörcsögre szavazok.. Igaz, hogy nem volt felsorolva, de ajánlom az ötletem átgondolását.. ;)
Nem nő nagyra nem kell vele rengeteget foglalkozni, és simogatni is lehet... Sok színben van, keveset eszik, viszonylag kis helyen elfér, nincs farka (csak egy nagyon pici, mert sokakat elijeszt egy egér vagy patkány farka), de nem él túl sokáig.. Kb.: 1,5-3 év attól függően hogy honnan származik, milyen géneket örökölt és milyen fajta (törpe arany stb.) Nah és tökéletesen megfelel egy 13 évesnek főleg ha első állatka.. :)
(Viszont ha a hörcsögre esik a választás, ne kereskedésből vegyél, mert sokszor harapósak vagy génhibásak az ottani állatok... :/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!