Mit kell tenni ha szájzáraz a görényem?
Volt olyan, hogy volt egy rongyba és egy pórázba teljesen beletekeredett a görény, majdnem megfulladt és elkezdett nyöszörögni, aztán barátom apja odament, hogy kiszabadítsa. Erre beleharapott a kezébe a hüvejk ujja alatt abba a puha részbe és átharapta a kezét. Ő próbálta a másik kezével baxtatni, utána többen próbálták a családban kifeszíteni a száját, de nem lehetett. Vagy fél órán át ott harapta a kezét. Utána engedte csak el.
De egyébként el tudná engedni, csak nem akarja. Harcnál az a görény nyer, amelyik tovább tudja harapni a másikat. Ezt azért csinálja csak.
Na most orvosok írnak olyat, hogy valamivel a torkába kell nyúlni és baxtatni, meg valamilyen keserű spray is létezik erre a célra, amivel le kell fújni, de ezt nem próbálták barátom szülei.
En kaptam egyszer szajzarat , a mutato ujjam begyet harapta at . Eppen etettem hussal a hus leeset o meg az ujamat kapta el es mivel meg uj volt nem bizott nagyon bennem es mikor ki akartam venni az ujjbegyem gondolom azt hitte , hogy a kajat akarom elvenni tole igy szajzarat kaptam.
Ne ilyedj meg ilyenkor , ha probalod kiszedni a kezed akkor csak jobban raszorit , nekem ez rogton bevalt : megfogtam a grabancat es elkezdtem afejet hatrafele hajtani ( persze nem durvan szepen lassan ) es kozbn mondtam , hogy nem . Par masodperc alatt elengedte :)
Nekem is kapott szájzárat etetésnél (ahogy az utolsónál, csak ott a görény megijedt, hogy nem arra harapott, amire számított), én először megpróbáltam nem kivenni a kezemet, de akkor már szájzárazott. Mivel én is pánikot kaptam, lassan kivettem, alátámasztva, majd barátom segített: grabancfogás, hátha enged; utána két ujjal a szájába nyúlni, szájzug felé tolni szét az állkapcsokat. Gyorsan enged (átharapott ujjat is), csak visszaharap, de azt már le lehet szedni. Módszer még, hogy hideg víz a fejére, ettől nagyon gyorsan enged, de szájzárnál szerintem visszaharap máshová. Megharapni semmiképpen, nem engedett így.
Általában kétemberes meló. De relatíve gyorsan le lehet szedni azzal, ha széttolod a fogait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!