Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért csinálja? Mit tegyek?

Miért csinálja? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 napja vettem egy kb. 6 hetes patkányt. első nap már a kezemben aludt. Második nap végig a vállamon volt, teljesen nyugodtan. Most viszont,mint aki megvan őrülve, rohangál összevissza, alig lehet megfogni. Nem tudom mi történt vele, mitől lett hirtelen ilyen.

2013. ápr. 14. 20:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
kereskedőtől van? lehet, hogy idegbeteg génhibás az állatod, ja és patkányt egyedül nem tartunk
2013. ápr. 14. 20:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Állatkereskedésben vettem...
2013. ápr. 14. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
a beltenyészet miatt nagy esélyel génhibás retardált az állat
2013. ápr. 14. 20:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Ez elég szomorú lenne... bízom benne hogy nem... Perpillanat azért van egyedül mert csak pont előttem vitték el az utolsó előttit, így ő vplt az utolsó.
2013. ápr. 14. 20:36
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
csak vele egynemű társat vegél, deugye nem harap? De ha ilyen gyorsan változik, érte valami hatás? Van képed róla? Mert ha semmi nem érte nagy esélyel retardált állat
2013. ápr. 14. 20:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem harap... a hatás max. hogy nagyobb ketrecbe került.
2013. ápr. 14. 20:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy csak felfedezi és a helyzet maitt futkos, próbáld meg kivenni, megfogni, de amúgy amikor elhozod akkor érdemes 1 hétre csak hagyni neki a helye megszokását
2013. ápr. 14. 20:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Ha kiveszem leföl rohangál a vállamon... köszönöm a választ.
2013. ápr. 14. 20:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor lehet,hogy csak a szabadságot élvezi, de most tedd vissza és hagyj neki pár nap pihit amíg nem érsz hozzá
2013. ápr. 14. 20:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem bojtos a farka? :D Deguban teljesen normális lenne ez a viselkedés. :D

De egyszer láttam egy ilyen kis hiperaktívot patkányban is. :) Ő csak játszott.

Ha első két nap, meg volt rémülve, szomorú volt a tesói elvesztése miatt, nálad keresett biztonságot, most meg már jól érzi magát, és felfedezi az új birodalmát, akkor nem kell semmit se másképp csinálnod. :)

Ha viszont társat szeretnél mellé, azt már inkább egy jónevű szobapatkány-tenyésztőtől szerezd be. Ha kereskedésből veszed, pénzt adsz az eleségállat szaporításra...

És jóval olcsóbb utazással is a minőségi kisállat, mint az állatorvos...

Én csak őket ismerem: ricanta.gportal.hu

Patkány ügyben én csak őket ismerem:

2013. ápr. 15. 09:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!