Miért csinálja? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 napja vettem egy kb. 6 hetes patkányt. első nap már a kezemben aludt. Második nap végig a vállamon volt, teljesen nyugodtan. Most viszont,mint aki megvan őrülve, rohangál összevissza, alig lehet megfogni. Nem tudom mi történt vele, mitől lett hirtelen ilyen.2013. ápr. 14. 20:28
1/11 anonim válasza:
kereskedőtől van? lehet, hogy idegbeteg génhibás az állatod, ja és patkányt egyedül nem tartunk
2/11 A kérdező kommentje:
Állatkereskedésben vettem...
2013. ápr. 14. 20:32
3/11 anonim válasza:
a beltenyészet miatt nagy esélyel génhibás retardált az állat
4/11 A kérdező kommentje:
Ez elég szomorú lenne... bízom benne hogy nem... Perpillanat azért van egyedül mert csak pont előttem vitték el az utolsó előttit, így ő vplt az utolsó.
2013. ápr. 14. 20:36
5/11 anonim válasza:
csak vele egynemű társat vegél, deugye nem harap? De ha ilyen gyorsan változik, érte valami hatás? Van képed róla? Mert ha semmi nem érte nagy esélyel retardált állat
6/11 A kérdező kommentje:
Nem harap... a hatás max. hogy nagyobb ketrecbe került.
2013. ápr. 14. 20:40
7/11 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy csak felfedezi és a helyzet maitt futkos, próbáld meg kivenni, megfogni, de amúgy amikor elhozod akkor érdemes 1 hétre csak hagyni neki a helye megszokását
8/11 A kérdező kommentje:
Ha kiveszem leföl rohangál a vállamon... köszönöm a választ.
2013. ápr. 14. 20:47
9/11 anonim válasza:
Akkor lehet,hogy csak a szabadságot élvezi, de most tedd vissza és hagyj neki pár nap pihit amíg nem érsz hozzá
10/11 anonim válasza:
Nem bojtos a farka? :D Deguban teljesen normális lenne ez a viselkedés. :D
De egyszer láttam egy ilyen kis hiperaktívot patkányban is. :) Ő csak játszott.
Ha első két nap, meg volt rémülve, szomorú volt a tesói elvesztése miatt, nálad keresett biztonságot, most meg már jól érzi magát, és felfedezi az új birodalmát, akkor nem kell semmit se másképp csinálnod. :)
Ha viszont társat szeretnél mellé, azt már inkább egy jónevű szobapatkány-tenyésztőtől szerezd be. Ha kereskedésből veszed, pénzt adsz az eleségállat szaporításra...
És jóval olcsóbb utazással is a minőségi kisállat, mint az állatorvos...
Én csak őket ismerem: ricanta.gportal.hu
Patkány ügyben én csak őket ismerem:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!